temperatura inainte de menstuatie
Buna.De o jumatate de an mi se mareste temperatura corpului pina la 37, 2 timp de o saptamina, inainte de menstruatie.Cind aceasta incepe, temperatura se normalizeaza.Mentionez ca am dat analiza generala de singe anume in aceasta perioada si e totul in regula, iar alte simptome nu ma mai deranjeaza.Este ceva normal sau nu?Multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
Ne era de folos daca aveam mai multe date, respectiv cati ani aveti, daca aveti sau nu nasteri sau intreruperi de sarcina si daca obisnuiati sa va luati temperatura (exista mai multe variante de masurare a temperaturii fiind importanta si ora efectuarii). Va recomandam sa efectuati un control ginecologic la care sa prezentati medicului date despre antecedentele dvs.
O zi excelenta!
Ne era de folos daca aveam mai multe date, respectiv cati ani aveti, daca aveti sau nu nasteri sau intreruperi de sarcina si daca obisnuiati sa va luati temperatura (exista mai multe variante de masurare a temperaturii fiind importanta si ora efectuarii). Va recomandam sa efectuati un control ginecologic la care sa prezentati medicului date despre antecedentele dvs.
O zi excelenta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10rog interpretare examen citologic
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 5ciclul menstrual de 24 zile e unul normal?
- 3zile de menstruatie
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 637.5 febra 2 saptamani de zile
- 4oare e bine?
- 3Tahicardie, febra si agitatie
- 10prima data anticonceptionale
- 1Modificari ale menstruatiei dupa primul contact sexual
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 2Tratament anticonceptionale - menstruatie neregulata
- 5Transaminaze marite.
- 2febra de 5 zile la fetita 1 an si 3 luni
- 1Febra si secretii nazale
- 2febra, urinare frecventa + usturimi la urinare
- 0s-a orpit menstruatia dupa o zi !!
- 3Febra mare
- 0febra la 5 saptamani de sarcina
- 0Sangerari vaginale
Mai multe informații despre: Menstruatia Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: