temperatura inainte de menstuatie
Buna.De o jumatate de an mi se mareste temperatura corpului pina la 37, 2 timp de o saptamina, inainte de menstruatie.Cind aceasta incepe, temperatura se normalizeaza.Mentionez ca am dat analiza generala de singe anume in aceasta perioada si e totul in regula, iar alte simptome nu ma mai deranjeaza.Este ceva normal sau nu?Multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
Ne era de folos daca aveam mai multe date, respectiv cati ani aveti, daca aveti sau nu nasteri sau intreruperi de sarcina si daca obisnuiati sa va luati temperatura (exista mai multe variante de masurare a temperaturii fiind importanta si ora efectuarii). Va recomandam sa efectuati un control ginecologic la care sa prezentati medicului date despre antecedentele dvs.
O zi excelenta!
Ne era de folos daca aveam mai multe date, respectiv cati ani aveti, daca aveti sau nu nasteri sau intreruperi de sarcina si daca obisnuiati sa va luati temperatura (exista mai multe variante de masurare a temperaturii fiind importanta si ora efectuarii). Va recomandam sa efectuati un control ginecologic la care sa prezentati medicului date despre antecedentele dvs.
O zi excelenta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Febra 42 de grade
- 3Febra mare
- 5ceva in neregula:.acum inca mai imi curge putin
- 25histeretomie totala.. febra, frisoane, dureri de cap
- 0cand trebuie sa imi vina urm menstruatie?
- 0sterilet si menstruatie
- 4ciclul menstrual
- 4Menstruatia si vacanta la mare
- 2menstruatie ciudata
- 3Febra dupa raceala
- 0temperatura crescuta timp de 24 ore?
- 4Ob-ul este sau nu un obiect ce dezvirgineaza?
- 4tuse si febra de o saptamana
- 4SCURGERE maronie dupa menstruatie!
- 12sinuzita faciala si temperatura 37
- 1Gripa - febra 39 cu algocalmin 500mg la 6 ore
- 3Simptome gripale de de durata mai lunga decat de obicei sau ceva mai periculos?
- 3Febra mare
- 0Prima zi dupa terminarea menstruatiei
Mai multe informații despre: Menstruatia Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: