temperatura inainte de menstuatie
Buna.De o jumatate de an mi se mareste temperatura corpului pina la 37, 2 timp de o saptamina, inainte de menstruatie.Cind aceasta incepe, temperatura se normalizeaza.Mentionez ca am dat analiza generala de singe anume in aceasta perioada si e totul in regula, iar alte simptome nu ma mai deranjeaza.Este ceva normal sau nu?Multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
Ne era de folos daca aveam mai multe date, respectiv cati ani aveti, daca aveti sau nu nasteri sau intreruperi de sarcina si daca obisnuiati sa va luati temperatura (exista mai multe variante de masurare a temperaturii fiind importanta si ora efectuarii). Va recomandam sa efectuati un control ginecologic la care sa prezentati medicului date despre antecedentele dvs.
O zi excelenta!
Ne era de folos daca aveam mai multe date, respectiv cati ani aveti, daca aveti sau nu nasteri sau intreruperi de sarcina si daca obisnuiati sa va luati temperatura (exista mai multe variante de masurare a temperaturii fiind importanta si ora efectuarii). Va recomandam sa efectuati un control ginecologic la care sa prezentati medicului date despre antecedentele dvs.
O zi excelenta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme in timpul menstruatiei
- 4ciclu cu dureri groaznice! HELP
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 7capsula de slabit si anticonceptionale
- 1febra ciclica lunara
- 5dureri in gat si febra foarte mare
- 2am slabit cu 7 kg ma simt rau
- 2menstruatie ciudata
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 2Mi-a venit ciclul mai devreme.
- 4Febra sub 38 si stare generala proasta
- 2menstruatie apoasa.. o fi vreo infectie?
- 18Dupa operatie de colecist - febra
- 0Menstruatie la 19 zile
- 5Menstruatie de 2 sau 3 ori pe an
- 3otita la urechea dreapta si faringoamigdalita
- 0Simptome inainte de menstruatie
- 1Infecție bacteriana, internare, nu se confirma
Mai multe informații despre: Menstruatia Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: