tenul si soarele
Buna,
am si eu o mare problema: a inceput acum 2 ani de 1 mai cand am mers la mare..
am facut o intoleranta la soare, mi-au iesit pe fata si pe gat(decolteu) brobonele micute, ca niste cosuri mici albe, cu lichid, si uscate asa cand ating zona..
anul trecut la fel, abia am putut sa stau 3 zile la mare - numai sub umbrela bineinteles;
si acum din nou..
sambata am iesit sa joc tenis 1 h..am jucat cu spatele la soare; dar tot..bubite pe toata fata, in special pe barbie
am fost la 3 dr dermato pana acum:
1. m-a iritat barba (cu mana pe inima spun ca nu este asa)
2. e doar un exces de sebun, si mi-a dat ceva pentru cosuri:))
3. alergie la soare (si tind sa cred ca asta este). dar ce sa fac?? mi-a spus sa-mi caut o crema de fata cu spf 50 care sa mi se potriveasca - ok..dar..cum scap de aceasta alergie?? exista analize pe care sa le fac ptr asta ??
??
cum sa scap de problema asta??
Nu vreau sa merg la mare sa stau numai in soare, dar e groaznic sa iesi la un tenis si sa faci iar alergia :((
Multumesc
am si eu o mare problema: a inceput acum 2 ani de 1 mai cand am mers la mare..
am facut o intoleranta la soare, mi-au iesit pe fata si pe gat(decolteu) brobonele micute, ca niste cosuri mici albe, cu lichid, si uscate asa cand ating zona..
anul trecut la fel, abia am putut sa stau 3 zile la mare - numai sub umbrela bineinteles;
si acum din nou..
sambata am iesit sa joc tenis 1 h..am jucat cu spatele la soare; dar tot..bubite pe toata fata, in special pe barbie
am fost la 3 dr dermato pana acum:
1. m-a iritat barba (cu mana pe inima spun ca nu este asa)
2. e doar un exces de sebun, si mi-a dat ceva pentru cosuri:))
3. alergie la soare (si tind sa cred ca asta este). dar ce sa fac?? mi-a spus sa-mi caut o crema de fata cu spf 50 care sa mi se potriveasca - ok..dar..cum scap de aceasta alergie?? exista analize pe care sa le fac ptr asta ??
??
cum sa scap de problema asta??
Nu vreau sa merg la mare sa stau numai in soare, dar e groaznic sa iesi la un tenis si sa faci iar alergia :((
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei