test babes

Buna...!!! cu 6 luni in urma am facut un teste BABES.raspuns-ul a fost..(Concluzia testului este "Frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maliga.inflamatie nespecifica." si mi sa prescris un tratament cu flamexin, cerviron si colposeptine... )...ok!! ieri am primit raspunsul urmator-lui Bbaes...care are acelasi rezultat... pe langa acest Babes am facut cu HPV.. CARE MI-A IESIT POZITIV.(teste detectie ADN-HPV risc inalt) inca nu stiu exact ce grad este...in cateva zile fac test... ce crede-ti!?mi sa spus ca nu e nimic sa ma ingrijorez.o sa fiu sigura de asta dupa aflarea nr de celula..!
mai am o intrebare. mi-am verificat valvele...si nu stiu ce sa cred..am in partea de sus aproape unde creste parul..ca niste puncte albe...(gen cos dar nu este )si pe lobi, , daca nu gresesc ca o pata maron...!!!CE CREDE-TI !!!VA ROG DIN SUFLET !
Multumesc anticipat !
mai am o intrebare. mi-am verificat valvele...si nu stiu ce sa cred..am in partea de sus aproape unde creste parul..ca niste puncte albe...(gen cos dar nu este )si pe lobi, , daca nu gresesc ca o pata maron...!!!CE CREDE-TI !!!VA ROG DIN SUFLET !
Multumesc anticipat !
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?
- 1Leucocite scazute si in sange si in urina
- 1Lista analize
- 0HRV la ceasurile smart