test de sarcina
Salutare, am si eu cateva nelamuriri...eu cu prietena mea am facut-o saptamana trecuta pe data de 15, adik Joi, iar astazi suntem in data de 20.. ea este putin ingrijorata k nu i-a venit ciclu... luna trecuta i-a venit pe data de 22, a spus k nu are un ciclu regulat. dupa cat timp este bine sa faca acel test de sarcina, dupa 2 saptamani ?
Si vroiam sa stiu un lucru, ea dak si-a inceput viatza sexuala... este normal k ciclu sa se deregleze ?... trebuie sa mergem la un control la ginecolog pentru a prescrie niste anticonceptionale ?... am auzit k dupa ce iti incepi viata sexuala ar trebuii pt o fata sa mearga la un control !!! vreau niste sfaturi va rog mult de tot !!! pt k sunt putin stresat. nu as vrea sa apara ceva nedorit :|. Va multumesc !
Si vroiam sa stiu un lucru, ea dak si-a inceput viatza sexuala... este normal k ciclu sa se deregleze ?... trebuie sa mergem la un control la ginecolog pentru a prescrie niste anticonceptionale ?... am auzit k dupa ce iti incepi viata sexuala ar trebuii pt o fata sa mearga la un control !!! vreau niste sfaturi va rog mult de tot !!! pt k sunt putin stresat. nu as vrea sa apara ceva nedorit :|. Va multumesc !
2 comentarii
Da, neaparat sa mergeti la ginecolog pt prescrierea unor anticonceptionale, i se va regla si ciclul de la ele.
acu serios, lumea nu se gândeşte de cât stress ar scăpa dacă s-ar proteja? adică serios există atâtea metode contraceptive... ce poate fi atât de greu? v-aţi şi relaxa mai mult în viaţa sexuală dacă nu aţi fi stresaţi că e gravidă sau chiar să rămână şi să treacă prin traumatismul unui avort...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.