test hiv

Acum 3 luni am făcut sex oral neprotejat cu o fata foarte "uşoara". La o săptămână am făcut un set de analize insa ulterior am aflat ca testul HIV a fost inutil.Acum, la 3 luni de la contact am repetat analizele HIV, (test rapid-metoda imunocromatografica) care din fericire a ieşit negativ.
Acum pot sta liniştit??? Am citit pe unele siteuri ca anticorpii anti HIV pot apărea pana la 6 luni după expunere. Precizez ca am 25 ani şi nu sufăr de nicio alta boala.
Acum pot sta liniştit??? Am citit pe unele siteuri ca anticorpii anti HIV pot apărea pana la 6 luni după expunere. Precizez ca am 25 ani şi nu sufăr de nicio alta boala.
3 comentarii

Totodata vreau sa intreb daca pot sa fi contactat cumva sifilis chiar daca in aceste 3 luni nu am avut niciun simptom aferent? la 5 zile de la expunete am facut un test rpr si thpa care a iesit negativ.

Citeste mai multe aici: http://feminin.netul.ro/sanatate/boli-cu-transmitere-sexuala-sifilisul/

Sorry am gresit subiectul tau cu alt subiect.Aici info la intrbarea ta http://www.prezervativ.ro/prezervativ_informatii.php
inca odata sorry
inca odata sorry

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am nevoie de tratament preventiv pt bts (foarte serios)
- 10cai de transmitere HIV
- 5Va implor ajutati-ma posibil HIV?
- 11Intrebare despre HIV
- 2hiv prin sex oral
- 6Hiv ajutor
- 9Posibil BTS, oare sa fie HIV?
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 0Sex cu prezervativul, dar i-am masturbat, exista risc de infectie a Hiv?
- 4Este vreo posibilitate? URGENT!
- 2In legatura cu hiv sida
- 2Banane cu HIV
- 2Sex oral dar numai cu sotul
- 2Rezultate concludente teste HIV & Sifilis ???
- 1Acces la tratament in alte tari
- 4Hiv si sifilis
- 0Mucus/Sange in scaun, cat si fara scaun
- 1Sex oral neprotejat cu o necunoscuta in urma cu 17 ani
- 1Intrebare HIV Sex oral
Mai multe informații despre: Sexul oral infectia cu HIV BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: