test papanicolaou
Buna ziua,
in urma examenului panicolau a rezultat astfel: Calitatea frotiului este satisfacatoare pentru interpretare. Frotiul comporta celule malpighiene superficiale si intermediare fara anomalii nucleare. Sunt prezente celule cilindrice endocervicale si metaplazice normale. Se observa de asemenea prezenta de numeroase polimorfonucleare, scuame de keratina anucleate, izolate si in placard. CONCLUZIE: Frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna. Inflamatie nespecifica - de interpretat in functie de tabloul clinic. Modificari celulare reactive non-neoplazice de tip hiperkeratozic. Este cazul sa ma ingrijorez? Multumesc frumos.
in urma examenului panicolau a rezultat astfel: Calitatea frotiului este satisfacatoare pentru interpretare. Frotiul comporta celule malpighiene superficiale si intermediare fara anomalii nucleare. Sunt prezente celule cilindrice endocervicale si metaplazice normale. Se observa de asemenea prezenta de numeroase polimorfonucleare, scuame de keratina anucleate, izolate si in placard. CONCLUZIE: Frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna. Inflamatie nespecifica - de interpretat in functie de tabloul clinic. Modificari celulare reactive non-neoplazice de tip hiperkeratozic. Este cazul sa ma ingrijorez? Multumesc frumos.
1 comentarii
Totul este in regula. Nu este niciun motiv de ingrijorare. Rezultatul este negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna (cancer de col uterin).
Insa sunt anumite modificari determinate de o inflamatie (infectie), in functie si de simptomele pe care le aveti (scurgeri, mancarime, durere) ar trebui investigat daca nu este vreo infectie genitala.
Insa sunt anumite modificari determinate de o inflamatie (infectie), in functie si de simptomele pe care le aveti (scurgeri, mancarime, durere) ar trebui investigat daca nu este vreo infectie genitala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3papanicolau si depistare bts
- 3Culturi din col?
- 2interpretare analize PAPANICOLAU, va rog sa-mi spuneti ce am
- 7rezultat Papanicolau
- 11Colpita trichomoniazica
- 8va rog, sfatul unui medic ref la condilomatoza
- 4Interpretare Citodiag. Papanicolau
- 6Test Papanicolau si Secretie vaginala
- 2test papanicolau
- 13test babes-papanicolau - interpretare rezultate
- 3Imi raspunde si mie cineva?
- 2rezultat papanicolau
- 1rezultat pap test
- 2rezultat papanicolau - lsil cu recomandare testare HPV
- 1Papanicolau - ASCUS -DA si negativ pentru o leziune interepiteliala sau maligna - NU
- 0Interpretare analize PAP.
- 0Buna ziua tuturor, mă poate ajuta cineva cu interpretarea testului Papanicolau
- 0Rezultat test papanicolau
- 3Rezultat Papanicolau: ASC-US la 26 de ani
- 0Concluzie test papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: