test papanicolau
mi-am facut testul pap. si rezultatul este: evaluarea calitatii frotiului-satisfacatoare ;frecvente celule superficiale libere si in placarde, unele binucleate, unele nuclee cu discarioza usoara, frecvente leucocite, frecvente hematii. Frotoliu tip III. VA ROG daca puteti sa-mi dati o interpretare a rezultatului ca medicul nu prea m-a lamurit
4 comentarii
clasa 3 la papanicolau nu prea e buna. trebuie sa mergi la medic sa vada ce e de facut, pt k in ani poate sa apara cancer.dak nu e tratat. multa sanatate
Multumesc, la fel ade_dulcika! Am fost la medic si mi-a prescris urmatorul tratament: cuminol, polygynax si flamexin si dupa tratament sa repet testul. Sanatate tuturor!
mersi si eu. sper sa te faci bine cat mai repede si sa ai grija de tine ;) pupici... e bun tratamentul ;)
am menstruatia foarte neregulata, adica la doua sau chiar trei luni.Daca a mai avut cineva aceasta problema si a rezolvat-o spuneti-mi si mie cum?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10testul papanicolau
- 6Papanicolau clasa 3, HPV pozitiv
- 4Rezultat Papanicolau-clasa IV
- 4Interpretare rezultat test Babes-Papanicolau
- 4Test Papanicolau - gratuit?
- 8va rog, sfatul unui medic ref la condilomatoza
- 3rezultat papanicolau
- 0flora modificata, test papanicolau
- 0test papanicolau
- 5testul Papanicolau
- 13test babes-papanicolau - interpretare rezultate
- 4candida
- 5Interpretare Papanicolau
- 1Papanicolau - ASCUS -DA si negativ pentru o leziune interepiteliala sau maligna - NU
- 1Interpretare papanicolau
- 0Examen col/secretie
- 0Pap - metaplazie scuamoasa endocervicala matura si imatura
- 0Papanicolau
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: