test postcoital
Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca este sau nu relevant un test postcoital prelevat de la sotie la max 6 ore dupa contact, in conditiile in care ni s-a recomandat doar in Ungaria acest test pentru ca ei spun ca s-ar putea sa nu fim compatibili si atunci toate sperantele de a concepe un copil pe cale naturala se spulbera.
Voi ce stiti de acest lucru???????ce ne sfatuiti sau cum putem afla in alt mod daca suntem sau nu feritili in cond in care de 6 ani nici o sarcina n-am obtinut..am facut toate testele posibile...mai putin asta despre care va cer parerea.
Voi ce stiti de acest lucru???????ce ne sfatuiti sau cum putem afla in alt mod daca suntem sau nu feritili in cond in care de 6 ani nici o sarcina n-am obtinut..am facut toate testele posibile...mai putin asta despre care va cer parerea.
1 comentarii
Testul postcoital al lui Huhner, determina daca spermatozoiziisunt vii si capabili de o motilitate(mobilitate)normala prin mucusul (glera)cervixului femeii. Ac. test trebuie efectuat cu o zi inainte sau chiar in ziua ovulatiei dupa 8 ore de la actul sexual.(coit).Testul completeaza spermograma. Doctorii contesta relevanta testului postcoital sub argumentul ca nu este un bun indicator al fertilitatii si adesea nu se efectueaza. Exista teste de infertilitate mult mai relevante prin care se depisteaza cauzele infertilitatii atat la femeie cat si la barbat. Sunt sigura ca nu a-ti nimerit la cine trebuie , adresati-va unei clinici de ginecologie, endocrinologie si urologie dintr-un centru universitar de aici din Romania !!
Alte subiecte recente din această secțiune: