testele de sarcina
Buna Ziua.V am mai scris despre problema mea.Luna trecuta am avut un contact sexual neprotejat dar fara ca partenerul sa ejaculeze inauntru.am inteles ca si lichidul contine spermatozoizi si ca pot ramane in sarcinata si sunt foarte ingrijorata pt ca data la care s a intamplat contactul neprotejat era tocmai intre a 14 a si a 16 a zi adica perioada aceea cea mai "fertila".Luna aceasta trebuia sa mi vina menstruatia pe 9 iar azi suntem in 13 si nu mi a venit deci 4 zile intarziere.Tot azi am facut test de sarcina si mi a iesit negativ.Se poate sa fiu insarcinata?testul e concludent chiar daca e doar dupa 4 zile intarziere>>/?(sau tb dupa 7 zile facut).Ce sa fac>??Multumesc anticipat
2 comentarii
La toate testele de sarcină obişnuite, în cazul în care ies negative (după 2 săptămâni de la ovulaţie) precizia este de peste 99 %.
Invers, când ies pozitive, precizia lor e mai mică. În terminologia statisticii, rezultatele fals negative sunt foarte rare, iar cele fals pozitive semnificativ mai frecvente.
Invers, când ies pozitive, precizia lor e mai mică. În terminologia statisticii, rezultatele fals negative sunt foarte rare, iar cele fals pozitive semnificativ mai frecvente.
Multumesc mult, m am mai linistit acum.Dar pe de cealalta parte acum, care ar putea fi motivul pentru care mi a intarziat deja 6 zile.Precizez ca simt si o durere usoara neobisnuita sub burta, in zona ovarelor, dar numai uneori.Poate fi ceva grav?Sau ce poate determina intarzierea menstrei in afara de posibilitatea de sarcina?Multumesc frumos.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?
- 2Cat de precise sunt testele de sarcina?
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 6Test de sarcina negativ, menstruatia venita.. sunt totusi insarcinata?
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 33 teste negative
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 10Sarcina sau nu?
- 10racita... testul de sarcina poate sa iasa negativ?
- 7test de sarcina
- 8Sunt insarcinata?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 10Sarcina dupa postinor 2 si test de sarcina negativ ?
- 3Test sarcina pozitiv fals ??
- 3Avort spontan
- 0Primul test pozitiv al doilea negativ!! Ajutor!!!
- 1După cât timp pot avea încredere in testul de sarcina?
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: