testele de sarcina

13-03-2007
Xenia.me
Nu este medic/terapeut
Xenia.me
Buna Ziua.V am mai scris despre problema mea.Luna trecuta am avut un contact sexual neprotejat dar fara ca partenerul sa ejaculeze inauntru.am inteles ca si lichidul contine spermatozoizi si ca pot ramane in sarcinata si sunt foarte ingrijorata pt ca data la care s a intamplat contactul neprotejat era tocmai intre a 14 a si a 16 a zi adica perioada aceea cea mai "fertila".Luna aceasta trebuia sa mi vina menstruatia pe 9 iar azi suntem in 13 si nu mi a venit deci 4 zile intarziere.Tot azi am facut test de sarcina si mi a iesit negativ.Se poate sa fiu insarcinata?testul e concludent chiar daca e doar dupa 4 zile intarziere>>/?(sau tb dupa 7 zile facut).Ce sa fac>??Multumesc anticipat
2 comentarii
0
13-03-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
La toate testele de sarcină obişnuite, în cazul în care ies negative (după 2 săptămâni de la ovulaţie) precizia este de peste 99 %.
Invers, când ies pozitive, precizia lor e mai mică. În terminologia statisticii, rezultatele fals negative sunt foarte rare, iar cele fals pozitive semnificativ mai frecvente.
0
14-03-2007, ora 00:00
Xenia.me
Nu este medic/terapeut
Xenia.me
Multumesc mult, m am mai linistit acum.Dar pe de cealalta parte acum, care ar putea fi motivul pentru care mi a intarziat deja 6 zile.Precizez ca simt si o durere usoara neobisnuita sub burta, in zona ovarelor, dar numai uneori.Poate fi ceva grav?Sau ce poate determina intarzierea menstrei in afara de posibilitatea de sarcina?Multumesc frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: