Testicol dureros
Am o problema de ceva vreme cu testicolul drept, care nu pare umflat, dar este mai dur la palpat si ma cam doare. Stiu ca detaliile sunt cam vagi si pot fi o mie de variante, dar poate are cineva idee daca ar trebui sa ma ingrijorez si sa consult un medic. Multumesc!
2 comentarii
Buna dimineata! Curaj, mergi la un medic urolog;in urma consultului medical se poate stabili diagnosticul si tratamentul; este bine sa nu amani consultul, vindecarea necesita mai mult timp daca te prezinti mai tarziu la medic; numai bine
Buna ziua, sunt nou pe aici si am si eu o problema, de 1 saptamana testicolul drept e mai sus ca cel stang, si ma cam doare si de vero 4 zile a inceput sa ma doara deasupra penisului, in partea dreapta mai mult ia in partea stanga ma inteapa uneori, ce trebuie sa fac sau daca sitie cineva de la ce este...mentionez ca joc fotbal si as banui ca este de la efort.Multumesc astept raspuns.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere deranjanta care incepe de la testicolul drept si urca pana aproape de abdomen
- 3penisul.. durere
- 1durerea testiculelor dupa sex
- 3Durere abdominala, durere testicol, picior amortit
- 1Durere testicul
- 4Senzatie de durere discomfort in zona testiculelor
- 0Dureri ale testicolului stang
- 0Dureri testiculare
- 0Mi-E frica - testicul drept mai mare și lăsat în jos, cel stâng mic ridicat în sus
- 0Durere testicul + analize
- 0Hernie inghinală sau pubertate?
- 3Durere testicul stâng la atingere.
- 0Lichid sub pielea penis, si dureri de testicule
- 0Senzație disconfort testicul stâng
- 0Durere & sensibilitate la lovire usoara a scrotului/testiculelor
- 1Testicul atrofiat ?
- 0Durere testicul stang
- 0Dureri in testicolul drept
- 0Durere testicul stâng
- 2Ce sugerati, dureri testicul
Mai multe informații despre: durerea la testicul