Testicule lasate

18-06-2013
matrix69
Nu este medic/terapeut
matrix69
Buna ziua vreau niste sfaturi, pareri, am 17 ani si am testicule cam lasate si mici, ce pot avea? Penisul tot timpul este tare in erectie, si am erectie imediat.
1 comentarii
0
20-06-2013, ora 12:11
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu exista un "sindrom al testiculelor mici". Unii oameni au testicule mai mici, altii au mai mari, dupa cum unii oameni au nasul mai mic, iar altii il au mai mare. Asa cum marimea nasului nu este corelata in niciun fel cu ascutimea simtului mirosului, tot asa nici existenta testiculelor mai mari ori mai mici nu este corelata in niciun fel cu functiile lor.

Valabil si pentru testiculele laste. Aici, exista o boala cand unul din testicule NU este lasat. Cand sunt amandoua lasate, e normal, e de bine. La examinare, noi nu vedem niciun testicul, ceea ce vedem este o punga a pielii in care stau testiculele, numita "scrot". Acest scrot are in el un muschi care il placheaza ca o armatura, muschi numit "cremaster". Uneori, el se contracta, ca atunci cand intrati in apa mai rece de exemplu. Cand se intampla asta, el ridica testiculele. Alteori se relaxeaza, caz in care testiculele sunt mai lasate.

In speranta ca foloseste,
M.D.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici