Testicule lasate
Buna ziua vreau niste sfaturi, pareri, am 17 ani si am testicule cam lasate si mici, ce pot avea? Penisul tot timpul este tare in erectie, si am erectie imediat.
1 comentarii
Nu exista un "sindrom al testiculelor mici". Unii oameni au testicule mai mici, altii au mai mari, dupa cum unii oameni au nasul mai mic, iar altii il au mai mare. Asa cum marimea nasului nu este corelata in niciun fel cu ascutimea simtului mirosului, tot asa nici existenta testiculelor mai mari ori mai mici nu este corelata in niciun fel cu functiile lor.
Valabil si pentru testiculele laste. Aici, exista o boala cand unul din testicule NU este lasat. Cand sunt amandoua lasate, e normal, e de bine. La examinare, noi nu vedem niciun testicul, ceea ce vedem este o punga a pielii in care stau testiculele, numita "scrot". Acest scrot are in el un muschi care il placheaza ca o armatura, muschi numit "cremaster". Uneori, el se contracta, ca atunci cand intrati in apa mai rece de exemplu. Cand se intampla asta, el ridica testiculele. Alteori se relaxeaza, caz in care testiculele sunt mai lasate.
In speranta ca foloseste,
M.D.
Valabil si pentru testiculele laste. Aici, exista o boala cand unul din testicule NU este lasat. Cand sunt amandoua lasate, e normal, e de bine. La examinare, noi nu vedem niciun testicul, ceea ce vedem este o punga a pielii in care stau testiculele, numita "scrot". Acest scrot are in el un muschi care il placheaza ca o armatura, muschi numit "cremaster". Uneori, el se contracta, ca atunci cand intrati in apa mai rece de exemplu. Cand se intampla asta, el ridica testiculele. Alteori se relaxeaza, caz in care testiculele sunt mai lasate.
In speranta ca foloseste,
M.D.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.