testosterone mare la femei
Buna Ziua as dori niste lamuriri in legatura cu hormonul testosterone.mi-am facut visita ginecologica in martie dupa care am facut o ecografie pelvica unde am descoperit ca am ovarul stang policistic. mentionez si faptul ca mestruatia nu este regulara imi vine ciclu cam la 2 luni jumate.TIMP de 2 ani am luat si anticonceptionale iar din ianuarie anul acesta nu mai iau pentru ca as vrea sa am un bebe nu stiu daca nivelu mare de testosterone poate inpiedica o posibila sarcina poate fi vorba despre o infertilitate
2 comentarii
Nici nu stiu de unde sa incep ca sa ti explic. 2 ani de zile nu ti s a reglat menstruatia Faptul ca ai o menstruatie la 2 luni de zile arata ca nu exista ovulatie.Pt. a obtine o sarcina ai nevoie de medicamente care stimuleaza ovulatia. Problema ta e destul de complicata si ar trebui sa mergi la medicul tau ginecolog sa discutati eventuale tratamente pt a obtine o sarcina.
buna ziua, cu toate ca nu stiu daca ma poate ajuta cineva o sa imi spun si eu povestea poate, poate.
de cand ma stiu am avut probleme cu ciclu menstrual - nu venea la timp - am facut tot felul de tratamente cu progesteron si nimic. dupa ce m-am casatorit si am facut ceva analize si s-a descoperit ca nivelul prolactinei e scazut. mi s-a dat tratament cu parlodel (bromcriptina) in timpul tratamentului am ramas insarcinata. am nascut o fetita sanatoasa (multumesc lui Dumnezeu pt ea) am pus f. mult in timpul sarcinii si nicicum nu reuseam sa dau jos kg. asa ca am facut analize pt tiroida. am fost diagnosticata cu hipotiroidism primar si mi s-a dat tratament cu eutyrox. in tot acest timp ciclu imi venea din ce in ce mai rar
asa ca doctorul ginecolog mi-a prescris duphaston. pe langa astea regim alimentar si sport. dar dupa 6 ani tot supraponderala sunt si daca intrerup duphastonul ciclu nu vine.
sper ca cineva sa isi faca timp sa citeasca si povestea mea si sa poate sa ma ajute
multumesc frumos
de cand ma stiu am avut probleme cu ciclu menstrual - nu venea la timp - am facut tot felul de tratamente cu progesteron si nimic. dupa ce m-am casatorit si am facut ceva analize si s-a descoperit ca nivelul prolactinei e scazut. mi s-a dat tratament cu parlodel (bromcriptina) in timpul tratamentului am ramas insarcinata. am nascut o fetita sanatoasa (multumesc lui Dumnezeu pt ea) am pus f. mult in timpul sarcinii si nicicum nu reuseam sa dau jos kg. asa ca am facut analize pt tiroida. am fost diagnosticata cu hipotiroidism primar si mi s-a dat tratament cu eutyrox. in tot acest timp ciclu imi venea din ce in ce mai rar
asa ca doctorul ginecolog mi-a prescris duphaston. pe langa astea regim alimentar si sport. dar dupa 6 ani tot supraponderala sunt si daca intrerup duphastonul ciclu nu vine.
sper ca cineva sa isi faca timp sa citeasca si povestea mea si sa poate sa ma ajute
multumesc frumos
Alte subiecte recente din această secțiune: