testul de sarcina cand se face?

Daca asi avea o sarcina de 4 luni testul de sarcina este posibil sa iasa negativ ?
6 comentarii

Sunt sigura ca orice femeie stie cand este insarcinata in 4 luni. testul nu poate fi negativ

Nu poate sa iasa testul negativ!O femeie insarcinata in 4 luni, deja incepe sa i se cunoasca burtica, asa ca si fara test ar trebui sa isi dea seama ca este insarcinata!!

Eu va multumesc pentru sfaturi dar am 48 de an si sunt intr-un inceput de menopauza de aproximativ 1, 1/2. Am avut in ultima perioada intreruperi de menstruatie de 3 si respectiv 6 luni. Acum am stat fara grija dar am un sentiment ciudat ca ceva misca in mine. Am facut teste de sarcina in nenumarate rinduri si au iesit negative.Ma gindeam sa nu le fi facut prea tirziu iar acestea sa nu mai fie valabile daca sarcina ar fi prea mare. Voi ce spuneti ?

Du-te si fa o ecografie 3D, ( care se face dupa 12 saptamani ) ca sa te linistesti.

kjh o ecografie este foarte indicata!Cel mai bine este sa mergeti la un medic ginecolog si sa faceti o ecografie pelvina sau una transvaginala!!

Doamne fereste, dar e posibil. Chestia asta cu venirea ciclului la 3-4 luni, intrarea la menopauza e foarte inselatoare.
Cunosc cazuri, de asta iti zic.
Dar numai la control iti spune doctorul pe loc ce ai !
Noroc si curaj!
Cunosc cazuri, de asta iti zic.
Dar numai la control iti spune doctorul pe loc ce ai !
Noroc si curaj!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2testele de sarcina
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 2teste sarcina
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 6am luat un test si a iesit negativ, iar ciclul continua sa intarzie
- 3ajutati-ma... testul a iesit pozitiv!
- 4ajutati-ma!!!nu mai stiu ce sa cred
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 1ma pot baza pe testul de sarcina?
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 2test de sarcina
- 12Sunt sau nu insarcinata?
- 10Sarcina dupa postinor 2 si test de sarcina negativ ?
- 3Test sarcina pozitiv fals ??
- 1Testul de sarcina - la cate zile de la contactul sexual se face?
- 1O linie de sarcina
- 1Exista posibilitatea unei sarcini?
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
- 2După cate zile pot face un test de sarcina
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: