testul papanicolau
buna, testul papanicolau mi-a iesit prost TIP 3 GRAD INALT, am rana pe col si mai nou si polip pentru care mi s-a luat proba si mi sa trimis la biopsie.ar trebui sa ma ingrijorez?va rog daca cineva a mai trecut prin asa ceva sa ma ajute cu un sfat.
2 comentarii
Neaparat saptamana aceasta mergi la biopsie! Nu amana.Deabea rezultatul biopsiei va hotara daca se impune o interventie radicala sau nu.Nu-ti fie frica si mergi cat mai urgent la ginecolog.
daca poti in leg cu problema ta te pot ajuta amtrecut si eu prin acelesi probleme iar daca ai rana pe col papanicolau nuare cumsa iasa bunasa ca zic sa nute ingrijorezi inainte de a sti sigur intoate bolile psihicul face f mult contacteazama pe adresa de mess gradinariumihaela300 si no sa regreti am dat tratamentul asta la multe femei este un tratament naturist si nu face nimic rau dar vindeca cu adevarat sincer am avut papanicolau 3 spre 4 si stiu despre ce vorbesti si apoi nu te costa mare lucru orcum miam propus sa ajut pe toate femeile care sufera de probleme ginecologice care nu au neaparata nevoie de medicina alopata se poate si altfel astept sa ma contactezi te voi ajuta cu placere doamne ajuta
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?