tesuturile ochului drept distruse

14-04-2010
Cristi123
Nu este medic/terapeut
Cristi123
buna ziua, am 18 ani si de la varsta de 5 ani am avut un teribil accident. Am nimerit cu OD direct in coltul unei table.de atunci am facut o operatie la cosmonautilor...bineinteles ca vederea mi-am pierduto. problema e ca de la varsta de 13-14 incoa culoarea ochiului a inceput sa se deschida...mai exat sa se albastreasca. As vrea sa stiu si eu daca exista ceva care sa-mi ascunda acel albastru si sa fie mai spre caprui...Lentile de contact nu pot purta deoarece am tensiunea foarte mare in ochi si de aceea medicul mi-a spus ca nu pot purta lentile si toata viata trebuie sa-mi pun o picatura TRUSOPT in ochi de doua ori pe zi...astept cateva raspunsuri din partea medicilor.Multumesc anticipat
3 comentarii
0
14-04-2010, ora 10:44
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In afara de medicina la care apelezi mai exista o alta medicina pai potenta si mai efectiva care este in stare si sa vindece si nu numai sa trateze simptomele. Multi nu au auzit de ea. Iti recomand sa o incerci. Medicina aceaste se numeste homeopatie si este practica de medici. Mergi la un medic homeopat cu experienta caci exista remedii homeopatice vindecatoare pt. starea ochiului tau ! Insa mergi la un medic bun.
0
14-04-2010, ora 18:04
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Nu inteleg prea bine despre ce este vorba(irisul este decolorat???, exista leucom???, sclera mai subtire????), ar fi oportun un examen biomicroscopic; cat despre recomandarea de lentile de contact cosmetice, eu sunt de acord cu purtarea lor; ok, iti recomand o lentila cosmetica de culoare maro lunara( se schimba la o luna de zile) si pe care o porti ziua, 15 ore; picaturile de Trusopt se pun inainte de a pune lentila si dupa ce am dat-o jos; nu porti lentila noaptea, o pui intr-o solutie speciala pentru dezinfectare; numai bine
0
26-07-2011, ora 17:14
Cristi123
Nu este medic/terapeut
Cristi123
Imi puteti recomanda un medic homeopat bun? Exemplu un site, o adresa, un nr de telefon orice. Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns