tesuturile ochului drept distruse
buna ziua, am 18 ani si de la varsta de 5 ani am avut un teribil accident. Am nimerit cu OD direct in coltul unei table.de atunci am facut o operatie la cosmonautilor...bineinteles ca vederea mi-am pierduto. problema e ca de la varsta de 13-14 incoa culoarea ochiului a inceput sa se deschida...mai exat sa se albastreasca. As vrea sa stiu si eu daca exista ceva care sa-mi ascunda acel albastru si sa fie mai spre caprui...Lentile de contact nu pot purta deoarece am tensiunea foarte mare in ochi si de aceea medicul mi-a spus ca nu pot purta lentile si toata viata trebuie sa-mi pun o picatura TRUSOPT in ochi de doua ori pe zi...astept cateva raspunsuri din partea medicilor.Multumesc anticipat
3 comentarii
In afara de medicina la care apelezi mai exista o alta medicina pai potenta si mai efectiva care este in stare si sa vindece si nu numai sa trateze simptomele. Multi nu au auzit de ea. Iti recomand sa o incerci. Medicina aceaste se numeste homeopatie si este practica de medici. Mergi la un medic homeopat cu experienta caci exista remedii homeopatice vindecatoare pt. starea ochiului tau ! Insa mergi la un medic bun.
Buna ziua! Nu inteleg prea bine despre ce este vorba(irisul este decolorat???, exista leucom???, sclera mai subtire????), ar fi oportun un examen biomicroscopic; cat despre recomandarea de lentile de contact cosmetice, eu sunt de acord cu purtarea lor; ok, iti recomand o lentila cosmetica de culoare maro lunara( se schimba la o luna de zile) si pe care o porti ziua, 15 ore; picaturile de Trusopt se pun inainte de a pune lentila si dupa ce am dat-o jos; nu porti lentila noaptea, o pui intr-o solutie speciala pentru dezinfectare; numai bine
Imi puteti recomanda un medic homeopat bun? Exemplu un site, o adresa, un nr de telefon orice. Va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața