TGO si TGP mari
Buna ziua! am avut de la un peste congelat o toxiinfectie alimentara. am facut analizele sangelui care au iesit bunisoare, inclusiv colesterolul. Si examenul urinei a iesit super. Doar ca am TGO si TGP duble fata de valorile de referinta. Mi-a spus doctorita ca au iesit atat de mari din cauza acelei toxiinfectii, dar ca acum s-ar putea sa fi revenit la normal, dar totusi sa merg sa refac aceste doua analize peste inca doua saptamani. E cazul sa ma alarmez? Imi doresc foarte mult sa raman insarcinata, si cred ca am ramas deja. Nu as vrea sa chiuretez ca sa urmez alte tratamente pentru ficat, mai ales ca de 2 ani ma chinui sa am un bebelus..
multumesc
multumesc
1 comentarii
nu te alarma. si eu am avut toxiinfectie de la must cu lapte :D pe la 18 ani. aveam si eu tgp si tgpo mari atunci dar cam peste o luan si ceva.. dupa ce am iesit din spital abia, si-au revenit. parintilor le era frica sa nu dau in hepatita. dar nici nu s-a pus problema.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?