TGP usor marit
In urma analizelor obligatorii pe care le-am facut s-a observat o crestere a valorii TGP - 65 UI, a colesterolului 240 si o usoara marire a valorii trigliceridelor.
Poate fi ceva grav ?
Mentionez ca acum 3 ani am facut analize pentru depistarea virusilor hepatitei B si C si am avut ca rezultate :
HBsAg - negativ
Anti HBs - reactiv
HCV - negativ
Va multumesc !
Poate fi ceva grav ?
Mentionez ca acum 3 ani am facut analize pentru depistarea virusilor hepatitei B si C si am avut ca rezultate :
HBsAg - negativ
Anti HBs - reactiv
HCV - negativ
Va multumesc !
1 comentarii
Buna seara!
Am o problema si as dori sa aflu cat este de grava. Am 25 de ani si sunt insarcinata in luna a 7-a iar medicul ginecolog mi-a recomandat niste analize. Testul HIV a iesit negatv, RPR negativ, anti HCV 0.090 (in limite normale) insa antigenul HBS a iesit reactiv cu o valoare de 5440. Mentionez faptul ca la interval de maxim 3 luni mi-am facut analize in ultimii 2 ani si nu am avut niciodata modificari ale transaminazelor. As dori sa stiu daca sanatatea copilului meu va fi afectata in urma acestei analize si daca se poate mai multi informatii despre asta.
Va multumesc mult!
Am o problema si as dori sa aflu cat este de grava. Am 25 de ani si sunt insarcinata in luna a 7-a iar medicul ginecolog mi-a recomandat niste analize. Testul HIV a iesit negatv, RPR negativ, anti HCV 0.090 (in limite normale) insa antigenul HBS a iesit reactiv cu o valoare de 5440. Mentionez faptul ca la interval de maxim 3 luni mi-am facut analize in ultimii 2 ani si nu am avut niciodata modificari ale transaminazelor. As dori sa stiu daca sanatatea copilului meu va fi afectata in urma acestei analize si daca se poate mai multi informatii despre asta.
Va multumesc mult!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial