tipuri de implante

25-03-2014
lau1969
Nu este medic/terapeut
lau1969
Buna ziua

am nevoie de 3 implante dentare si nu stiu incotro sa ma indrept. Am vazut o oferta buna de la Centro italiano di implantologia si as vrea sa aud ceva pareri; sint ok?
3 comentarii
0
26-03-2014, ora 21:19
Dr. Alex Salan
Chirurgie orala si maxilo-faciala, Craiova
Dr. Alex Salan
Buna seara

Din ce oras sunteti? Ar trebui sa mergeti pe recomandari de la cunostinte daca nu stiti la cine sa ajungeti.
0
08-04-2014, ora 23:08
dr ada epistatu
Identitate neconfirmată
dr ada epistatu
Si eu am vazut o aferta buna la aspiratoare.Pot sa mi cumpar ca nu se intampla nimic;doar nu mi-l implantez in os!Nu-i cunosc pe cei de la clinica solicitata dar m-a distrat chestia cu oferta versus sanatate.Succes!!!
0
20-04-2014, ora 08:40
omshanti
Nu este medic/terapeut
omshanti
salut lau,

daca o sa cauti bine o sa gasesti oferte pentru implanturi dentare bune si la preturi accesibile. nu stiu in ce masura pot sa dau aici nume de clinici, insa pot sa-ti recomand implanturile bredent din germania si alpha bio din israel. sunt foarte bune dpdv al raportului calitate-pret. bineinteles ca exista multe marci de implant, unele chiar mai scumpe. nu stiu in ce masura se pot pune aici linkuri, insa eu am gasit la adresa de mai jos o lista completa cu firmele care produc implanturi:

------------------*

sper sa nu fie considerata reclama la produse si sa apara in comment. altfel, iti urez multa sanatate si succes!

a.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns