Tiuit si durere ureche dreapta
Buna ziua,
As dori sa incep prin a va multimi anticipat pentru orice sfat!
In urma cu mai bine de 12 luni dupa o vizita la piscina si o saritura in apa la adancime mi s-a infundat urechea dreapta. Am fost la ORL mi s-a spus ca nu este nimic important insa dupa doua saptamani au aparut urmatorele simptome:
- tiuit in ureche (un sunet foarte inalt si stresant)
- durere cand palpez urechea
- dureri de cap
Am simptomele acestea de mai bine de 12 luni insa dupa un zbor recent cu avionul s-au accentul.
Am tot trecut pe la ORL si mi s-a spus ca nu prea este nimic de facut insa simt ca inebunesc cu acel tiuit si acea durere in ureche.
Multumesc de ajutor!
As dori sa incep prin a va multimi anticipat pentru orice sfat!
In urma cu mai bine de 12 luni dupa o vizita la piscina si o saritura in apa la adancime mi s-a infundat urechea dreapta. Am fost la ORL mi s-a spus ca nu este nimic important insa dupa doua saptamani au aparut urmatorele simptome:
- tiuit in ureche (un sunet foarte inalt si stresant)
- durere cand palpez urechea
- dureri de cap
Am simptomele acestea de mai bine de 12 luni insa dupa un zbor recent cu avionul s-au accentul.
Am tot trecut pe la ORL si mi s-a spus ca nu prea este nimic de facut insa simt ca inebunesc cu acel tiuit si acea durere in ureche.
Multumesc de ajutor!
4 comentarii
acea saritura a provocat un traumatism a urecii interne si se trateaza caatare la ORL si Neurologie
la orele se exclud probelmele legate de nas si trompa lui eustache, o audiograma si Timpanograma.. care arata cu functioneaza timpanul
la neurologie se trateaza cu vazodilatatoare problemele de circulatie cerebrala..s.a ce depisteaza neurologul
la orele se exclud probelmele legate de nas si trompa lui eustache, o audiograma si Timpanograma.. care arata cu functioneaza timpanul
la neurologie se trateaza cu vazodilatatoare problemele de circulatie cerebrala..s.a ce depisteaza neurologul
Multumesc mult pentru raspunsul dvs.
Tinand cont ca trauma s-a produs acum mai bine de 12 luni, credeti ca sansele de refacere sunt aceleasi?
Imi cer scuze daca insist prea mult.
Tinand cont ca trauma s-a produs acum mai bine de 12 luni, credeti ca sansele de refacere sunt aceleasi?
Imi cer scuze daca insist prea mult.
un nerv autitiv afectat.. NU se mai reface
dar pentru a afla ce este afectat este obligatoriu consult ORL, endoscopie rinofaringe, audiograma, timpanograma
dar pentru a afla ce este afectat este obligatoriu consult ORL, endoscopie rinofaringe, audiograma, timpanograma
Multumesc mult pentru sfat! O saptamana cat mai placuta
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tiuit in urechi
- 18De unde stiu ca nervul auditiv e problema?
- 81Probleme cu urechile
- 3Simptome la ureche - nu cunoastem boala
- 5fetitei mele ii curge urechea
- 2Problema cu urechea stanga | ureche infundata
- 28bazait urechea dreapta, ureche infundata
- 3problema cu urechea
- 1Ganglion ureche, dureri de dinti.
- 14urechi infundate+tiuit continuu
- 5miros ciudat din ureche
- 2Nod in gat, flegma si infectie in ureche
- 3Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, vedere neclara
- 1ma doare urechea stanga simt parca imi baga cineva un cutit