TOC

08-11-2021
PaulaB03
Nu este medic/terapeut
PaulaB03
Bună ziua, nu știu dacă îmi va răspunde cineva aici, dar am văzut ca mulți oameni vin și își povestesc trăirile legate de TOC, asa ca m-am gândit ca ar trebui sa fac și eu asta pentru a ma elibera. Acum ceva timp, am trecut printr-o perioadă destul de dificila pentru mine și foarte chinuitoare și tot odată stresanta și dureroasă. După o săptămână de la incidenta respectiva, am început sa am halucinații și tot odată sa ma gândesc fără dorința mea, la fostul meu amic cu care am vorbit 5 sau 6 luni, fără contact sexual, doar o prietenie. În timpul în care ma gândeam, îmi venea în minte fraze de genul "mai am sentimente pentru el/sunt încă îndrăgostită" lucruri de genul acesta, eu având acum o relație frumoasa de 2 ani și câteva luni, iubindu-mi foarte mult partenerul. Acele gânduri ma macinau, ma simțeam vinovata pentru ca nu înțelegeam de ce le am sau din ce cauza și plângeam de foarte multe ori. În tot acel timp aveam și o frica în oraș de fiecare data când mergeam la școală și ieșeam în oraș. Acum, am început din nou școală fizic, și tot ce mi s-a întâmplat legat de fostul amic, mi s-a întâmplat cu un coleg de la liceu, și tot asa, am trecut prin aceleași treburi. Menționez faptul ca nu mi-a plăcut niciodată de colegul acela și sunt destul de sigura ca ar fi extrem de mici șanse sa îmi placa acum. Va mulțumesc mult pentru timpul pe care l-ați alocat pentru a citi mesajul meu.
3 comentarii
0
09-11-2021, ora 10:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Se mai amesteca lucrurile la tinerete. Mai sunt si hormonii. Nu trebuie sa va ganditi la o boala psihica.
Incercati sa va folositi ratiunea pentru a merge mai departe, nu emotiile trecatoare.
0
10-11-2021, ora 15:53
PaulaB03
Nu este medic/terapeut
PaulaB03
Bună ziua, va mulțumesc mult pentru răspunsul dumneavoastră și știu la ce va referiți însă as dori sa va contrazic, deoarece am fost la psiholog și am fost diagnosticata cu toc pe baza violenta, deoarece aveam gânduri de a face rău altor persoane și sexuala. Acum sunt mai bine și în legătură cu acel coleg de care va spuneam. Legat de hormoni și emoțiile trecătoare, țin sa cred ca dacă ar fi fost ceva "adevărat" ca să zic asa, s-ar fi întâmplat de mult. Iubitul meu e cel care ma ajuta foarte mult pentru ca de fiecare data când sunt cu el, toate gândurile și problemele legate de TOC, dispar. Încă odată, va mulțumesc pentru timpul pe care mi l-ați acordat.
0
10-11-2021, ora 16:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu placere! Multa sanatate si numai bine va doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: