Tomografie computerizata
Buna ziua, am o dubla intrebare: 1. Dureri in partea stanga, ca o presiune, sub coaste mai ales dupa mancare, in special cand le mai, , amestec, , , si de multe ori o flatulenta suparatoare. <simptomele astea s-au agravat in ultimele luni, si acum sunt practic zilnic. Am constatat o oarecare intoleranta la lapte, am fost si la eco, dr.ul a spus ca bila pare in regula, la fel pancreasul, insa pentru colon ar trebui sa fac o TC. Deci daca cineva cunoaste simptomologia aceasta, sa-mi dea un indiciu, ceva. Ce ar putea fi? Si a doua intrebare, pt un medic de data aceasta.: Ce risc de iradiere are o TC, tinand cont ca acum 2 ani am facut o operatie la rinichi(pietre) pt indepartarea unei pietre ceva mai mari sub raze X (nu cunosc termenii) insa a fost indepartata practic mecanic sub obs computer. Iar acum 2 saptamani am mai facut o radiogrfie dentara completa., plus o radiografie la umarul drepr acum 4 luni. Ce doza de radiatii am preluat practic, e indicat sa fac asa repede o CT? astept un sfat. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Durere in partea stânga sub coaste dar și in partea dreapta
- 0Mă doare subcostal stânga când țin capul aplecat.
- 0Durere sub coasta in partea stanga
- 0Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste
- 0Tuse care se rupe, ma doare rau sub coasta stanga
- 0Un sfat la ce medic sa mai merg
- 1Problema colon
- 0Ma doare in partea stanga sub coaste
- 0Dureri abdominale in partea stanga sus
- 2Durere de burta și stare generala proasta
- 1Ulcer duodenal posibil cu helicobacter?
- 0Amorteala și durere în partea stanga a abdomenului
- 0Amorțeală pe partea dreapta a corpului
- 2Gastrită antrală - simptome, tratament
- 3Colon iritabil - simptome
- 2Dureri mari: colon iritabil sau gastrită?
- 2Hepatopatie cronica
- 2Boala a sângelui
Mai multe informații despre: durere sub coaste in stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: