tomografie craniana
Buna ziua,
am realizat o tomografie dupa ce mi-am spart capul si concluzia a fost urmatoarea:
Aspect CT cranian nativ de incipienta atrofie corticala F-T
ar trebui sa mai merg la un consult neurologic oare? ce inseamna incipienta aceea de atrofie corticala? Mentionez ca am 49 de ani.
Va multumesc!
am realizat o tomografie dupa ce mi-am spart capul si concluzia a fost urmatoarea:
Aspect CT cranian nativ de incipienta atrofie corticala F-T
ar trebui sa mai merg la un consult neurologic oare? ce inseamna incipienta aceea de atrofie corticala? Mentionez ca am 49 de ani.
Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua. Daca acesta este singurul lucru care s-a vazut la CT dupa traumatism, este bine. Atrofia corticala este ceva cronic, fara legatura cu traumatismul, in legatura cu avansarea in varsta, cateodata de alcool. Oricum, diagnosticul este destul de subiectiv, mai ales ca scrie ca este de grad mic ("incipienta"). Nu este o urgenta, puteti merge la neurolog, o sa va dea niste neurotrofice pentru creier, care sunt bune si pentru atrofie (daca chiar exista), si pentru starea post-traumatism. Multa sanatate!!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?