tot pt. dr Tarneci, cu multumiri anticipate

20-05-2008
Raluka.miss
Nu este medic/terapeut
Raluka.miss
Dupa Postinor 2 am avut sangerari amronii, slabe cantitativ, mai putine zile decat menstra obisnuita. daca s-ar fi produs ovulatia, trebuie sa astept si o sangerare mai abundenta zilele urmatoare?
2 comentarii
0
23-05-2008, ora 00:00
CCristina
Nu este medic/terapeut
CCristina
Ce atatea multumiri pentru "doctorita" asta Tarneci, nu vezi ca te ignora total, vrea doar sa isi faca publicitate gratuita! Pentru ca a raspuns altora care au postat mesajul dupa al tau.poate ai noroc si alt medic cu mai multa buna vointa iti poate da un raspuns la intrebare postata, multa sanatate!
0
01-08-2008, ora 00:00
ramona-ionela
Nu este medic/terapeut
ramona-ionela
buna, am luat postinor 2 in urma unui contact sexual neprotejat, asta s-a intamplat acum vreo 10 zile, si am niste scurgeri maronii-negre care nu se mai opresc.Am mai luat postinor 2 si nu am patit niciodata asa ceva, mentionez si faptul ca muncesc foarte mult, depun efort mult la munca.Scurgerile astea le aveam cu o zi inainte de a incepe menstruatia, dar nici nu-mi vine nici scurgerile astea nu se opresc, ati putea sa-mi spuneti ce se intampla?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul