transaminazele crescute

10-12-2009
bttrice
Nu este medic/terapeut
bttrice
Buna ziua! Sunt mama unui baietel foarte scump de un anisor dar avem o problema.Acum doua saptamani a inceput sa faca febra si i s-a prescris o suspensie de ospamox si eurespal de tuse spunand ca are rosu in gat.Dupa 5zile de la terminarea tratamentului a facut iar febra. La un examen radiologic s-a descoperit ca are inceput de pneumonie si am fost internati.I s-au facut injectii cu ampicilina din 6 in 6 ore iar la 12 ore combinate cu gentamicina. I s-au facut analizele de scaun -negativ dar transaminazele au iesit crescute GOT 66 si GPT 23.Va rog sa ma ajutati pentru a stii ce sa fac mai departe, sunt foarte speriata am sa-i repet analizele peste o saptamana ca abia acum am fost externati.Doctorul a spus ca poate are paraziti. Astept un raspuns va rog din tot sufletul!
2 comentarii
0
11-12-2009, ora 00:08
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Nu te agita inainte de vreme.PArerea mea e ca transaminazele sant crescute de la tratamentul administrat.Nu mi-ai spus ce i-ai dat de febra, pt ca stiu sigur ca siropelul pe baza de paracetamol(genPanadol) creste valoarea transaminazelor.Repeta analizele ca s-ar putea sa fie bn.Sanatate multa si astept sa ma tii la curent.Pwp
0
12-12-2009, ora 10:01
bttrice
Nu este medic/terapeut
bttrice
Iti multumesc mult pt incurajari.Chiar i-am dat ibalgin pt febra si abia astept sa ma duc saptamana viitoare sa-i repet analizele. Mersi inca odata esti o scumpa MORENA. Te pupam
Adaugă un comentariu / răspuns