transplantul de cornee

07-01-2010
virgilliviu
Nu este medic/terapeut
virgilliviu
in luna octombrie 2009 am facut un transplant de cornee la ochiul drept, in urma unui accident, cu o taietura de 8mm adancime. am urmat un tratament antibiotic zilnic prescris de medic. Treptat vederea a inceput sa revina vazand din ce in ce mai clar. Am revenit in tara si la scurt timp vederea a inceput sa se incetoseze, ne mai putand vedea doar la cativa centimetri. Mentionez ca nu am intrerupt tratamentul. doresc sa stiu daca aceasta afectiune este normala si daca nu ce ar trebuii sa fac? Astept raspuns sau parerea unui doctor specialist in domeniu. Va multumesc.
5 comentarii
0
07-01-2010, ora 13:23
oanaandrei
Identitate neconfirmată
oanaandrei
Trebuie sa mergeti cat mai repede la un consult oftalmologic. poate fi vorba de un rejet (corpul dumneavoastra lupta impotriva corneei straine). Ideal ar fi sa va vada medicul care v-a operat, insa daca acesta este in strainatate, nu amanati vizita la oftalmolog!
Multa sanatate!
Dr Oana Andrei
Clinica Oftalmix
0
07-01-2010, ora 14:11
virgilliviu
Nu este medic/terapeut
virgilliviu
Multumesc doamnei Dr.OANA ANDREI pentru indrumare.
0
09-02-2010, ora 19:07
virgilliviu
Nu este medic/terapeut
virgilliviu
Multumesc inca o data Doamnei sau Domnisoarei Dr.OANA ANDREI pentru profesionalismul cu care a tratat acest subiect , tinand seama de putinele informatii pe care la-am dat.Ati pus un diacnostic corect. Am fost la control la medicul care m-a operat si mi-a spus ca am facut reject, mi-a scos firele deoarece erau de 2 luni neschimbate si se adunase sange pe marginea corneei, mi-a dat un tratament care il fac la fiecare ora.In doar 4 zile a inceput sa revina vederea treptat.Raman sub tratament in continuare si merg la control regulat.VA DORESC DR. OANA ANDREI MULTA SANATATE PUTERE SI MULTE SATISFACTII IN CARIERA DUMNEAVOASTRA CARE O PROFESATI...
0
09-02-2010, ora 22:45
oanaandrei
Identitate neconfirmată
oanaandrei
Multumesc!
Ma bucur ca am putut sa va ajut! Va doresc multa sanatate, sa treceti cu bine peste acest moment si sa va bucurati de ochii dumneavoastra!
0
08-10-2010, ora 16:45
sanda monica
Nu este medic/terapeut
sanda monica
Buna ziua,
De curand am fost operata -transplant de cornee OS, inca din prima zi dupa operatie corneea nu a fost limpede.Am urmat tratamentul prescris de medic, dar nu s-a limpezit deloc.Dupa 4 saptamani mi s-a facut o injectie subconjunctival si mi s-a schimbat tratamentul, dar e la fel de tulbure si inca ma doare si se inflameaza chiar.La 2 luni de la operatie am fost la alt medic oftalmolog si mi s-a spus ca irisul este agatat cu un fir de aceea pupila este deformata asa cum s-a vazut si la controlul din prima zi dupa operatie, corneea este tulbure si ca nu se mai poate face nimic decat un alt transplant.ESTA POSIBIL CA ACEASTA CORNEE SA FI FOST RESPINSA INCA DIN PRIMA ZI? Eu cred ca este greseala si neatentia medicului ca irisul este agatat cun fir.N-as vrea sa cred ca aceasta cornee a fost expirata(a fost un rebut).Nu am posibilitati materiale pt.a face un alt transplant pt.ca si asa numai eu stiu cum am facut rost de acei bani cu imprumut de la banca si fara rezultate.Ma poate ajuta cineva cu un sfat.nu stiu. un raspuns la intrabarea mea?Sper sa nu se intample si cu alti pacienti.Multumesc
PS/
Avem si noi medici buni in tara, dar din pacate interesele altora sunt mai mari(vin strainii la noi in tara sa"ne opereze"ca ei au voie)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: