Transplantul de rinichi

14-04-2009
vulpy
Nu este medic/terapeut
vulpy
As dori sa-mi indicati calea cea mea scurta pentru a beneficia de o programare la Dl Prof.Dr. SINESCU- este vorba despre un caz DISPERAT.
VULPY
5 comentarii
0
29-04-2009, ora 08:59
maria.g
Nu este medic/terapeut
maria.g
Salut, gasesti numarul de telefon al doctorului pe internet, il are trecut in CV (Tel: +40-21-240.7570). Da-i un telefon si mult noroc. Si eu sunt intr-o situatie similara, sotul meu este programat peste 5 zile la transplant la Cluj, si inca nu a vorbit cu doctorul care ii va face transplantul, ci doar cu medicii din echipa lui. Se ajunge foarte greu la ei. Nu trebuie sa disperi. Suna-l direct pe el. Sanatate.
0
01-05-2009, ora 17:31
vulpy
Nu este medic/terapeut
vulpy
Multumesc pt. sfat. E cam ricant dar merita de incercat. Dece se opereaza sotul Dvs. la Cluj? Din pacate cel in cauza are numai 40 de ani si face dializa zilnic acasa. Este prieten cu fiul meu.
Am auzit ca nici transplantul nu este chiar o solutie sigura adica de lunga durata. Care este speranta de viata dupa transplant?
Exista o diferenta de dotare intre clinica de la Cluj si cea din Bucuresti?
VULPY
0
03-05-2009, ora 11:41
maria.g
Nu este medic/terapeut
maria.g
salut, Sotul meu are 27 de ani, acum 3 ani la niste analize de rutina a descoperit ca are creatinina ft mare, au urmat analize si i s-a pus diagnosticul de insuficienta renala cronica, l-au bagata imediat la dializa. initial a facut de 3 ori pe saptamana, acum face de doua ori, ca sa poate merge si la serviciu(face 10 opre pe saptamana, Medicul i-a zis ca cel mai bine e sa faca transplant, o sa ii dea rinichi tatal lui. Si da este temporar transplantul, aprox. 10 ani. Dupa care daca ai noroc te retransplantezi, daca nu intri din nou pe dializa. Din ce stiu eu Clujul e mai renumit, dar doctorii sunt mai putin abordabili. La Bucuresti au fost mai amabili, asta pot sa o spun sigur.
0
11-05-2009, ora 11:04
mony72
Nu este medic/terapeut
mony72
SALUT,
Imi pare rau dar nu pot fi de acord cu ideea ca transplantul are o durata de 10 ani.Am facut transplant la Cluj acum 8 ani si pot spune ca acolo au o echipa de profesionisti si o dotare cu aparatura de exceptie de ultima generatie.Ideea cu care trebuie sa pleci la drum atunci cand faci un transplant trebuie sa fie aceea ca va dura toata viata.Daca te gandesti ca va dura o perioada anume, exact atat va dura.
Pot sa va spun ca exista in Romania si persoane care au peste 20 de ani de la transplant si se simt excelent.Nu ai voie sa gandesti negativ chiar daca toata lumea ti-ar spune ca nu ai dreptate.
Aveti incredere in Dumnezeu si totul va fi bine.Va transmit multa, multa sanatate.Doamne ajuta!!!
0
05-10-2011, ora 08:50
yk stoik
Nu este medic/terapeut
yk stoik
daca situatia materiala ar fi alta as face o donatie dar in situatia data sun nevoita sa transform donarea unui rinichi in vanzarea lui. sunatrist si periculos stiu dar imi asum riscul. cine este interesat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Obiceiuri nocive pentru rinichi și cum îți poți proteja rinichii
  • Cercetătorii americani raportează că au transplantat cu succes rinichii unui porc într-un om aflat în moarte cerebrală
  • Verificarea rinichilor - analize, teste și investigații (explicare rezultate rinichi)
  •