Tratament acnee

02-02-2010
Jesy
Nu este medic/terapeut
Jesy
Am 21 de ani si acneea a inceput sa imi apara in urma cu 3 ani, am fost la 2 dermatologi pana acum, am urmat un tratament cu skinoren crema si nu a avut efect, dupa jumatate de an un alt tratament cu isotrexin in urma caruia acneea a disparut aproape complet si nici nu am simtit k imi usuca prea tare tenul sau ca mi-l irita cum am mai auzit.
Dupa cateva luni acneea a reaparut si de 6 saptamani urmez un tratament cu skinoren gel si cu Unidox Solutab. La inceput am sesizat ceva imbunatatiri, cosurile au trecut partial dar simt ca nu isi mai face efectul, cosurile au reaparut si nici macar sebumul nu mi-l mai controleaza.
Eu am tenul gras si folosesc gama Bioderma Sebium:gel de curatare, lotiune micelara si crema matifianta, care ii face bine tenului meu; inainte sa folosesc Bioderma tenul era mult mai seboreic si pe deasupra se si descuama, era dezastru. Si pe langa asta are si o culoare rosiatica inestetica.
Rugamintea mea este sa ma sfatuiti daca e bine sa inlocuiesc skinorenul cu isotrexinul? trebuie sa astept o perioada pana cand sa trec pe isotrexin? daca da, cat?
Si cu ce indrumari ma puteti ajuta pt ca tratamentul sa isi faca cat mai bine efectul si sa imi tratez si semnele rosiatice ramase de la cosuri?
rog sa ma ajute cu un raspuns cineva in cunostinta de cauza.
4 comentarii
0
03-02-2010, ora 10:52
Jesy
Nu este medic/terapeut
Jesy
Nu imi poate da nimeni niste indicatii si sa imi spuna daca exista vreun pericol sa trec imediat dupa skinoren pe isotrexin?
0
01-10-2013, ora 11:12
catalinacazacu
Nu este medic/terapeut
catalinacazacu
Eu folosesc de 2 luni de zile un supliment numit Derminax. L-am luat de pe sit-ul www.derminax.ro la recomandarea unui coleg care mi-a spus ca si el a scapat de acnee cu produsul asta. Am luat intocmai tratamentul pe care l-a folosit el, adica 3 cutii. Desigur ca pe langa aceste pastile am urmat si un regim alimentar adcvat, fara toxine, am facut sport si am incercat sa pastrez o igiena cat mai impecabila a zonelor afectate de acnee. Pana acum rezultatele sunt destul de bune, si ce e cel mai imbucurator e ca nu am simtit nici un efect advers. Poate si din cauza faptului ca suplimentul asta e facut in totalitate din plante. Sper ca la sfarsitul tratamentului, acneea sa-mi dispara in totalitate si sa nu mai reapara vreodata. Ce e interesant la produsul asta e ca actioneaza direct asupra cauzei interne care genereaza acneea. Odata cauza inlaturata acneea nu va mai reaparea. Dezavantajul e ca isi fac efectul putin mai greu, dar avand in vedere ca ma lupt de ceva vreme cu afectiunea asta trec usor peste asta:)
O zi cat mai frumoasa!
0
16-10-2013, ora 10:46
ionelaru
Nu este medic/terapeut
ionelaru
Asta e cea mai mare problema cand vine vorba de aflarea cauzei acneei. La mine a trebuit sa-mi ia sange, mostre de o gramada de ori si tot degeaba. Ma bate si pe mine gandul sa incerc produsul ala de care zici tu. Adevarul e ca am cheltuit pana acum foarte mlti bani doar pe analize. Ma enerveaza la culme ca nimeni nu poate sa ma ajute sa scap de cosurile astea uracioase!:(
0
23-10-2013, ora 13:30
clepsidra2
Nu este medic/terapeut
clepsidra2
eu am scapat de acnee dupa ce am rezolvat problema cu sebumul in exces.am cheltuit o groaza de bani pe analize hormonale, endocrine, de sange, nu mi s-a depistat nici un virus, ceva, nu au stiut sa mi dea de capat, mi-au dat si anticonceptionale, si antibiotice cele mai puternice, nimic nu a rezolvat decat un gel de curatare de la avene, asa ca vi-l recomand tuturor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •