tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
buna...sunt din sibiu...am primit de la mediul dermatolog un tratament pentru acnee cu doxicilina(1 tableta pe zi -20 de zile).am luat 5 tablete pana acum..dar am inceput sa am mancarimi in zona genitala...probabil este candida...am mai luat antibiotice dar niciodata nu am avut o astfel de reactie..am mers la farmacie si farmacista mi-a dat nistatina(tablete-2/zi) si clotrimazol(unguent-2/zi)...nu stiu ce sa fac sa continui tratamentul cu doxicilina??sau sa renunt la el si sa imi tratez candida??
..sunt destul de ingrijorata pentru ca am auzit ca se scapa destul de greu de aceasta candida..si ea reapare...astept raspuns..multumesc anticipat
..sunt destul de ingrijorata pentru ca am auzit ca se scapa destul de greu de aceasta candida..si ea reapare...astept raspuns..multumesc anticipat
4 comentarii
Eu va sfatuiesc sa renuntati la doxicilina si sa va tratati candidoza, insa ar fi bine sa apelati la un medic ginecolog sau dermatolog, deoarece "tratamentul" prescris de farmacista este incorect. Nistatina nu se absoarbe din tubul digestiv, deci nu trece in sange si nu are cum sa ajunga intravaginal pentru a va trata candidoza, iar clotrimazolul nu se aplica intravaginal.
Buna, am si eu o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati. Am facut tratament pentru vaginita cu gynofot si niste pastile( si eu si prietenul meu) si acum daca uitam sa ne spalam dupa un contact sexual lui ii apar niste gramagoare de bubuite cu lichid transparent! daca se spala nu ii apar.puteti sa imi explicati ce se intampla.am eu ceva? va multumesc
Cred ca intrebarea ati pus-o in gluma !!
Cum adica sa nu se spele dupa contactul sexual ?????
Cum adica sa nu se spele dupa contactul sexual ?????
De exemplu suntem ffffff obositi si adormim.(baniuesc ca ati patit-o si dvs vreodata in viata) Oricum am fost la analize si astept raspuns. multumesc oricum
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Naparlirea Penisului, Este Grav ?
- 7cum pot scapa de semnele de la acnee?
- 7candida de la o raceala?
- 2mancarimi in jurul capului penisului si usturari la urinare
- 4candida
- 7tratament Candida
- 3pete rosii pe penis + manacarime
- 4Puncte rosii = candida?
- 5bube si macarimi zona genitala
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 4Acnee si Sotret, Roaccutane
- 6Acnee.. recomandare pentru un ten gras
- 2Candida cum se transmite?
- 0besicute si usturime la penetrare
- 0Salutare tuturor !!
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 2Acnee - ce as mai putea folosi?
- 0Mancarime
Mai multe informații despre: Candidoza acneea mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: