Tratament candida recurenta
Buna dimineata,
As avea si eu nevoie de o parere despre tratamentul candida, mi a iesit la analize, si am urmat tratament cu diflucan 150 mg unul la 3 zile si ovule canesten timp de 6 zile. Dupa menstruatie senzatiile de disconfort au reaparut. Nu am momentan partener deci nu m am reinfectat de la el.
Ma puteti ajuta cu raspunsul la intrebarile:
- de ce a reaparut, tinand cont ca am auzit ca acest medicament este foarte bun in tratarea candidozei?
- medicul mi a propus repetarea tratamentului cu diflucan 3 zile iar si ovule macmiror, insa mi este frica sa nu ma otravesc de la diflucan ( am auzit ca este foarte toxic)
- daca iau doar ovulele pot scapa de ea sau trebuie sa iau si alta medicatie orala?
Va multumesc anticipat!
As avea si eu nevoie de o parere despre tratamentul candida, mi a iesit la analize, si am urmat tratament cu diflucan 150 mg unul la 3 zile si ovule canesten timp de 6 zile. Dupa menstruatie senzatiile de disconfort au reaparut. Nu am momentan partener deci nu m am reinfectat de la el.
Ma puteti ajuta cu raspunsul la intrebarile:
- de ce a reaparut, tinand cont ca am auzit ca acest medicament este foarte bun in tratarea candidozei?
- medicul mi a propus repetarea tratamentului cu diflucan 3 zile iar si ovule macmiror, insa mi este frica sa nu ma otravesc de la diflucan ( am auzit ca este foarte toxic)
- daca iau doar ovulele pot scapa de ea sau trebuie sa iau si alta medicatie orala?
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3candida - doresc o schema de tratament
- 7depozite de candida in vezica urinara + dureri la urinare
- 5tratament candida
- 23candidoza cam de 10 ani
- 3cum se ia candidoza?
- 7Infectie urinara?
- 5senzatia de arsura continua in gat
- 3prietena mea are candida si urmeaza un tratament cu ovule, cand putem face sex?
- 5Problema in zona intima.
- 6infectie genitala - recomandare crema
- 2ulei de cimbru impotriva candidei
- 6dereglari hormonale de la Candidoza?
- 0ajutor!! candidoza revine tot mai des
- 1Am candidoza vaginala si bucala
- 0Candidoza barbati
- 1Candidoza sau ceva mai grav?
- 2Zona genitala sensibila
- 1Candida se tot repeta!
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza vulvo-vaginala candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: