tratament enterococ
Am primit pentru tratarea unei infectii cu enterococ depistate in urma unui examen de culturi col uterin, tratament cu gentamicina injectabil si augmentin tablete.
Nu stiu daca trebuie administrate la aceiasi ora sau decalat, iar dct. meu lipseste din tara 2 saptamani.
Stie cineva cum trebuie administrate ? Multumesc ptr ajutor.
Nu stiu daca trebuie administrate la aceiasi ora sau decalat, iar dct. meu lipseste din tara 2 saptamani.
Stie cineva cum trebuie administrate ? Multumesc ptr ajutor.
3 comentarii
Dimineata, dupa ce faci injectia, iei imediat si Augmentin.la fel faci si seara. Caile de administrate sunt diferite, deci se pot administra cam impreuna.
Buna ziua!
Am si eu o intrebare la dvs. In urma controlului de lauzie, rezultatul la analiza culturi col a fost prezenta unui enterococ: enterococcus faecalis. Dr. meu este in concediu si nu siu ce sa fac. Bebe are 3 luni si inca il alaptez.
Cum pot scapa de aceasta problema? Daca trebuie antibiotic ce anume sa iau ptr. a nu afecta bebele (nu as dori sa intrerup alaptarea, este hranit exclusiv la san).
Care sunt urmarile in cazul in care nu iau antibiotice?
Va multumesc.
Am si eu o intrebare la dvs. In urma controlului de lauzie, rezultatul la analiza culturi col a fost prezenta unui enterococ: enterococcus faecalis. Dr. meu este in concediu si nu siu ce sa fac. Bebe are 3 luni si inca il alaptez.
Cum pot scapa de aceasta problema? Daca trebuie antibiotic ce anume sa iau ptr. a nu afecta bebele (nu as dori sa intrerup alaptarea, este hranit exclusiv la san).
Care sunt urmarile in cazul in care nu iau antibiotice?
Va multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune: