Tratament Hemoroizi

01-09-2018
adi7555
Nu este medic/terapeut
adi7555
Buna. Am deschis acest cont sa impartasesc public o metoda absolut banala prin care am scapat de hemoroizi.

Va spun inainte solutia si apoi istoricul. Deci am scapat de hemoroizi si episoade de constipatie din ziua cand am inceput sa fac lipsa mare din pozitia pup! Adica pozitia pentru "toaletele turcesti". Am inceput sa fac asta de 6-7 luni si de atunci sangerarile au disparut complet, impreuna cu episoadele de constipatie. De asemenea am inlocuit hartia igienica cu spalatul.

Acum sa va prezint istoricul. Auzisem de hemoroizi dar nu stiam ce sunt pana acum vreo 10 ani cand am inceput sa vad sange pe hartia igienica. La inceput rar, apoi din ce in ce mai des. In toti acesti 10 ani am avut doar doua episoade de sangerari mai abundente care au tinut 5-7 zile...in rest situatia era cat de cat acceptabila.

In ultimii aproximativ 5 ani am inceput si sa fiu tot mai constipat...dar nu m-am dus la doctor. Tot cautand tratamente pentru hemoroizi online (pe care nu le-am urmat) am vazut intr-o zi reclama la nu stiu ce scaunel care cica ajuta sa ai postura corecta pe toaleta, nu am cumparat produsul dar am retinut idea.

Intr-o zi fiind foarte constipat mi-am zis sa incerc pozitia discutata in reclama...m-am asezat pup (nu intru in detalii despre unde )...si in 30 de secunde mi-am rezolvat treaba, asta dupa se statusem vreo 15 minute degeaba pe WC.. A fost ultima data cand am mai fost constipat sau am vazut sange pe hartie, au trecut 6-7 luni de atunci. Foarte rar, fortat de imprejurari am mai folosit de atunci wc-urile normale...dar 98% din timp stau pozitia pup.

Va sfatuiesc sa incercati aceasta metoda foarte simpla si care nu costa nimic, la care puteti renunta oricand daca nu vedeti imbunatatriri. In cazul meu imi face extraordinar de bine.

Nu sunt medic, nu pot garanta ca aceasta solutie functioneaza pentru toata lumea...doar v-am descris experienta mea. Nu am cumparat nici un produs, doar stau pup. Va doresc multa sanatate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Discuție: cea mai bună intervenție pentru hemoroizi (ligatura, scleroterapia, capsarea, extirpare chirurgicala, etc.)
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •