tratament pentru a ramane insarcinata

buna ziua
de aprox 1 an incerc sa raman insarcinata, doctorita mia spus ca am ovare micropolichistice si ca o sa raman mai greu
va rog daca se poate sami recomandati ceva sa fc un bebe
va multunesc
de aprox 1 an incerc sa raman insarcinata, doctorita mia spus ca am ovare micropolichistice si ca o sa raman mai greu
va rog daca se poate sami recomandati ceva sa fc un bebe
va multunesc
1 comentarii

Buna seara.
Ati putea induce ovulatia cu anumite medicamente, insa acestea vi le poate prescrie medicul ginecolog in urma unui consult de specialitate.
De asemenea, este important de stiut daca trompele sunt permeabile (le puteti verifica printr-o histerosalpingografie) si daca spermograma partenerului dvs este in parametri normali.
Ati putea induce ovulatia cu anumite medicamente, insa acestea vi le poate prescrie medicul ginecolog in urma unui consult de specialitate.
De asemenea, este important de stiut daca trompele sunt permeabile (le puteti verifica printr-o histerosalpingografie) si daca spermograma partenerului dvs este in parametri normali.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3vreau sa am un copil
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 8sarcina tubara stanga
- 2spuneti-mi daca se mai poate sau nu sa avem un copil
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 8Putem avea copii daca a fost diagnosticat cu oligozospermie?
- 3tratament inaintea sarcinii
- 2cum as putea ramane insarcinata
- 3mai vreau un copil
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 5am o problema?
- 4nu pot ramane insarcinata
- 3analize inainte de sarcina
- 15vreau un bebe
- 4as dori sa ramam insarcinata, dar am prolactina marita
- 5pot avea un copil si sau face stimulari hormonale?
- 3Acidul folic poate intarzia ciclul menstrual ?
- 1Vreau un bebe!
- 1sterilet scos si nu reusesc sa raman insarcinata
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: