tratament statiunea Olanesti

09-04-2011
mario60
Nu este medic/terapeut
mario60
Buna ziua,
Am urmatoarele diagnostice :
- diabet - dependent de insulina (4 pe zi)
- depresie nervoasa
- hepatita tip B
- prostatita
In prezent urmez o procedura de ozonoterapie, folosind urmatoarele medicamente :
- chelatat de zinc
- chelatat de crom
- acid lipotic alfa
As dori sa stiu daca un tratament cu apele de la izvoarele Olanesti este indicat in cazul meu.
3 comentarii
0
09-04-2011, ora 15:25
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua, draga domnule

DOAR medicul care, v-a pus diagnosticul si la care sunteti sub observatie, POATE sa hotarasca..

NU mai amanati si..intrebati-l..aici..se dau doar pareri din propria experianta de viata si MULTUMIRI medicilor care, atunci cand au timp..ne si raspund.

O zi buna si sanatate!
0
09-04-2011, ora 17:57
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Statiunea Olanesti ofera tratament balneoclimateric in urmatoarele afectiuni : artroze, tendinite, periartrite, miozite, astm alergic, traheobronsite spastice, bronsite cronice, BPOC, colecistite cronice litiazice si alitiazice, colon iritabil, constipatie cronica habituala, diabet zaharat, eczeme si urticarii cronice, furunculoza cronica, hepatita cronica, laringita cronica, litiaza renala operata, nevroze, obezitate simpla [ fara afectiuni cardiace ], pneumoconioze, psoriazis, sechele posttraumatice membrele inferioare.Deci este o statiune buna pentru afectiunile de care suferi...
0
10-04-2011, ora 14:43
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Multumesc dl.doctor..asa mai invatam si noi.
O dumineca placuta va doresc !
Adaugă un comentariu / răspuns