Tratament varicela la adult
Salutare, am 22 de ani si am facut varicela. Simptomele au aparut de cateva zile, prin niste bubite pe scalp.Cu timpul, s-au indesit, au inceput sa apara si pe fata si corp + febra si simptome ale gripei. Aseara am fost la spital si mi-a confirmat faptul ca sunt infectat cu varicela si mi-a prescris aciclovir si pudra mentolata in cazul incare "mananca". La sfatul unui prieten care a avut si el ( probabil de la el am luat ), am luat mixtura mentolata in loc de pudra. Incepand de aseara am luat aciclovir ( 5 pastile pe zi, dupa cum doctorul mi-a prescris ) si mi-am dat cu mixtura pe basicute.
Problema: bubitele nu contenesc sa apara, s-au extins pe tot corpul si ma mananca foarte foarte tare. Mixtura nu isi face efectul decat 5 minute maxim...
Problema: bubitele nu contenesc sa apara, s-au extins pe tot corpul si ma mananca foarte foarte tare. Mixtura nu isi face efectul decat 5 minute maxim...
2 comentarii
Pentru a preveni pruritul(mincarimea) este bine sa luati 1 cp.de Aerius in fiecare seara, timp de 10 zile.Asociati talc mentolat si...rabdare! Unele trec, altele apar, asa-i boala!
Buna ziua! Am facut varicela, ieri (20.05) mi-au aparut primele bubite. problema este ca in 31 mai avem platit concediul si am un fiu de 3 ani si 8 luni care nu a avut varicela. as avea nevoie de un sfat: ce pot face in cazul acesta? care sunt sansele ca si fiul meu sa faca varicela? mai putem merge in concediu? daca se va imbolnavi acolo?
va multumesc!
va multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10varicela-URGENT!!!
- 4ce se intampla pe fata mea?
- 2risc imbolnavire varicela?
- 3Pot merge la mare dupa ce am avut varicela?
- 3perioada de incubatie-varicela
- 3am 25 de ani si am luat varicela urgent va rog
- 3Nelamuriri in legatura cu Varicela
- 1Varicela - vaccinare dupa expunere
- 1varicela cu complicatii
- 1de cinci zile am varicela
- 5Varicela baietel 5, 5 ani urgent
- 5varicela la copil de 3 ani
- 1Varicela la 40 ani, transpiratie excesiva, lesin, voma.
- 3Varicela - Vaccin
- 2Varicela semne fata
- 4Ajutor !! Bebelușul meu de 6 luni a făcut varicela și plânge incontinuu
- 2Posibila infectare cu varicela
- 1Infecția bubelor in varicela
Mai multe informații despre: Varicela
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: