Varicela sau nu!?

as vrea sa stiu daca urmatoarele simptome au legatura cu bolile copilariei (cum ar fi varicela): acum 4 zile a inceput sa mi se inflameze gatul (atat de tare incat nu puteam sa inghit nici lichide), am facut febra (39 grade), dureri de cap insotite de voma si chiar dureri ale membrelor, pentru ca in final sa observ ca pe picioare mi-au aparut niste brobonite ciudate. Spun " ciudate" pentru arata gen "pielea de gaina". Nu sunt foarte vizibile si nici nu am mancarimi. Pe fata nu am, decat foarte putine, aproape deloc si doar cele de pe picioare sunt putin mai rosii, in rest au o culoare alburie.Va rog mult sa-mi spuneti daca este vorba despre varicela sau orice astfel de boala care presupune o perioada de incubatie mare pentru ca urmeaza sa sustin niste examene peste 7 zile si aceasta "boala" ma retine foarte tare!
Va multumesc!
Va multumesc!
3 comentarii

mai de graba se aseamana cu pojarul pt ca varicela prezinta niste bubite cu lichid!!pai in prima faza nu trebuie sa faceti baie deloc din cate stiu.mergeti si la medicul de familie sa va vada!!

Nu este vorba despre varicela, insa durerile din gat insotite de febra pot fi de la o amigdalita acuta. Trebuie sa va examineze un ORL-ist sau un infectionist.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am ameteli puternice, stari de voma
- 116singulair la copil de 4 ani
- 52Ameteli puternice cu stare de voma si stare de acru
- 9vomita mai tot timpul
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 5Am inghitit o pastila si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii
- 1Va rog Ajutor, cred ca am ulcer
- 5tuse de cateva luni, in special noaptea
- 2am slabit cu 7 kg ma simt rau
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 1Calduri, transpiratie, voma, pierdere cunostinta
- 2partea dreapta a gatului putin umflata
- 9Stari de voma si ameteala
- 5Am vomat o pastila anticonceptionala Yasmin
- 1Gat iritat si inflamat
- 1de cinci zile am varicela
- 1Varicela
- 1nod in gat, senzaţie de voma, oboseala