tratamentul cadida

16-08-2011
Marks
Nu este medic/terapeut
Marks
Buna m 17 ani si am fost diagnosticat cu candida genitala, adica la gland. pentru tratament am primit biazol crema, spalaturi cu apa cu bicarbonat si flucovim 150mg o administrare orala pe saptamana.

maine am o saptamana si nu am observat deocamdata cam nici o diferenta. Dermatologul a spus ca schimbarile se vor vedea abia la 2 saptamani si as vrea sa stiu ce crema as mai putea folosi inafar de biazol, poate aceea nu functioneaza.

si sunt curios daca am voie sa ma masturbez cat timp fac tratamentul. mai exact cat timp am crema aplicata pe gland.
2 comentarii
0
16-08-2011, ora 23:21
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Incearca si crema Clotrimazol, poate este mai eficienta si asteapta pana inta in piele bine, sa-si faca efectul, macar 2-3 ore..
0
17-08-2011, ora 00:16
Marks
Nu este medic/terapeut
Marks
ideea e ca la mine este cronica. pentru ca o am de foartee mult timp doar ca nu am stiut ca o am deoarece nu e foarte foarte pronuntata, doar prin sensibilitate uriasa pe gland si unele bubite mici rosi impreuna cu inrosirea si inflamarea slaba a glandului.

p.s - nu am stiut de ea pana mai de cateva luni pentru ca tocmai am scapat de o fimoza si credeam ca toate sunt cauzate de ea si vor disparea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.