tratare hemoroizi interni

26-08-2010
cristinacdt
Nu este medic/terapeut
cristinacdt
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu hemoroizi gr II, interni, si mi s-a spus ca trebuie eliminati prin legare cu un inel, si asta in mai multe sedinte, la interval de 1 luna intre ele, cate unul la fiecare sedinta (pt un pret deloc neglijabil). Plus ca am mai primit si o crema pt o mica fisura anala, tot in interior. Clinica la care am fost este una care se vehiculeaza tot mai des pe internet, specializata in asa ceva. Ideea este ca nu vreau sa continui acest tratament, cel putin nu deocamdata, mai ales ca nu am dureri din cauza lor si nici sangerari. Eu ma dusesem pur si simplu pt un diagnostic si medicul, fara macar sa ma intrebe, deja mi-a legat unul d ei (eu credeam ca ma examineaza).
Intrebarea mea este: e vreo problema daca nu mai continui eliminarea hemoroizilor prin aceasta procedura? Mi s-a spus ca hemoroidul legat se necrozeaza si se elimina odata cu scaunul, dar nu mai doresc sa continui pt ca am auzit ca se refac destul de repede, mai mari si mai multi.
Mentionez ca am doar 30 de ani si as dori sa mai incerc si cateva remedii naturiste, mai alec ca nu pare ceva grav.
Va rog sfaturi de la cei care cunosc subiectul
3 comentarii
0
04-07-2011, ora 12:58
catalin81
Nu este medic/terapeut
catalin81
Buna ziua,
cazul meu este similar cu al d-voastra.Am exact aceeasi problema.Am fost la aceeasi clinica Mi s-a recomandat acelasi remediu ca si d-voastra si in plus medicamentul detralex de 2 ori/ zi, 2 cutii.Nici eu nu sunt de acord cu metoda lor de legare.Astept sa vad ce efect va avea tramentul si dupa aceia vad ce fac.Cum ati procedat?
0
18-10-2011, ora 22:36
sash2609
Nu este medic/terapeut
sash2609
Am fost si eu tot acolo si am facut tot tratamentul, 6 sedinte in cazul meu.Nu am probleme, ma simt bine, am aproape 2 ani de la ultima sedinta si nu au recidivat.Din cat am studiat eu problema, recidiva nu are neaparat legatura cu tratamentul, pt ca hemoroizii apar la cei care au vase de sange cu peretii slabiti, deci e vorba de zestrea genetica.Exista intr-adevar posibilitatea sa apara, insa mai degraba dupa operatia clasica decat dupa ligaturare.Asta cu ligaturarea nu au inventat-o ei, e metoda folosita peste tot in lume de mai mult de 20-30 de ani, numai ca nu am stiut noi pana acum.
0
20-10-2011, ora 15:02
catalin81
Nu este medic/terapeut
catalin81
Multumesc pentru sfat.
Deocamdata ma simt mai bine dupa tratamentul cu detralex.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •