Tratare inceput de hernie?

12-02-2008
Olivian
Nu este medic/terapeut
Olivian
Am fost la medic si mi s-a spus ca am peretele abdominal slabit in partea stanga jos, sub ombilic, si ca as putea face hernie oricind sau niciodata. Eu simt uneori o durere in acea zona, dar nu este nici o umflatura. Intrebarea mea este daca pot cumva sa preintimpin aparitia herniei (miscare, abdomene pt intarirea musculaturii)? Va multumesc.
2 comentarii
0
12-02-2008, ora 00:00
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Raspunsul este NU. O hernie apare sau nu. Problemele complicatiilor in evolutia ei apar dupa ce ai vazut hernia. Pana atunci nici sa nu te gandesti la ea. Iar daca apare si te deranjeaza o operezi si gata. De ce sa-ti strici tu bunatate de viata din cauza unei banuieli?
Poate ai altceva. Cum a inceput toata povestea?
0
13-02-2008, ora 00:00
Olivian
Nu este medic/terapeut
Olivian
Durerea a aparut spre sfarsitul verii, fara a face vreun efort deosebit. In perioada aceea am mers mult pe jos, daca asta are vreun rol. Prima data am simtit intr-o noapte. Am simtit un fel de arsura vreo cateva saptamani, apoi am fost la medicul de familie, care mi-a zis ca este vorba de un muschi. Mi-a dat niste pastile de diclofenac, care m-au facut sa ma simt mai bine. Nu am mai avut dureri citeva luni, pana inainte de Craciun. De atunci mi-a reaparut, in urma urcarii repetate in viteza a unor scari. Am fost la medic, care mi-a spus ce am scris in primul mesaj si care mi-a facut si un ecograf, fara sa-mi spuna nimic in plus legat de aceasta problema (a mai descoperit niste probleme legate de hemoroizi interni).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul