Trebuie neaparat sa mai i-au anticonceptionale rigevidon?

07-08-2009
Floryna19
Nu este medic/terapeut
Floryna19
Ieri am luat ultima pastila de rigevidon din folie, trebuie sa incep iarasi sa i-au, chiar daca nu am mai intretinut contacte sexuale de 2 saptamani ? Exista vreo posibilitate sa raman totusi insarcinata chiar daca nu am mai intretinut contacte sexuale de 2 saptamani si nu vreau sa continui sa i-au anticonceptionale?
Dar daca trebuie neaparat spuneti-mi cum se procedeaza, cand trebuie sa le incep , caci am aruncat prospectul.
Si ar mai fi ceva, mi-a venit ciclul inainte sa termin anticonceptinalele ( mai aveam vreo 4 pastile) si am continuat sa le i-au, dar nu sa intamplat nimic, doar ca am avut mai putin,
Va rog raspundeti-mi cat mai curand, deoarece daca trebuie sa i-au incontinuare, sa le pot lua la timp. Va rog frumos.
1 comentarii
0
07-08-2009, ora 11:57
mihaibucuresti
Nu este medic/terapeut
mihaibucuresti
E forte bine ca te-ai hotarit sa nu mai fol.anticonceptionale, in general!iar in cazul de fata stai linistita ca nu e necesar sa continui, atit vreme cit spui ca nu ai mai avut contact sexual de 2 sap.E foarte greu la virsta ta sa poti mentine o contraceptie, folosind calendarul, avind in vedere ca, nu ai un partener stabil si permanent, dar si asa ar trebui sa fie foarte experimentat (sa cunoasca tantra yoga, sau kung fu sexualDsa se abtina de la ejaculare, ori pur si simplu sa ejaculeze afara din vagin.Daca consideri ca a aparut o dereglare a ciclului menstrual, dupa cum spui ar fi necesar sa folosesti2-3luni TRI-REGOLel fiind un contraceptiv, dar si ptr.tulburari de ciclu.Administrare, din ziua a 5 a cicluluicite un comprimat seara timp de 21 zile apoi7zile pauza.se incepe cu coprimatele galbene apoiportocali si in final albe.Anticonceptionalele au foarte, foarte multe reactii adverse, stari depresive, crampe musc.dureri de cap, acnee, mincarimea pieli, crestere ponderala hepatite, greturi, vomeretinere de apa si sare, modificari de libidou(dorinte sexuale)voce hirsutism(cresterea parului)si fregventa crescuta de infecti vaginale.
sper ca am fost destul de la obiect
succes cu respect nastase
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul