Trebuie sa iau pilula de a doua zi?

11-08-2015
Biancab
Nu este medic/terapeut
Biancab
Buna ziua ! Am o relatie cu un baiat de 2 ani jumate si am avut un contact sexual cu el sambata seara. Problema este ca s-a terminat in acelasi prezervativ de vreo 3 ori, apoi s-a rupt din cauza frecarii banuiesc.. dupa 10 min m-am spalat bine, iar a doua zi dupa ce am urinat am observat o parte din prezervativ. Mentionez ca sambata seara s-au implinit 3 zile de cand mi s-a terminat ciclul si am citit pe internet si am auzit de la mai multa lume ca in primele 5 zile dupa terminarea ciclului riscurile sunt foarte mici de a se intampla ceva. Azi este luni, la noapte dupa ora 24 vor fi 48 de ore de la incident.. Mi-e frica sa nu raman insarcinata, nu suntem pregatiti niciunul. Stiu ca se recomanda pilula de a doua zi, dar mi-e frica sa o mai iau pt ca am mai luat-o in urma cu 2 luni.. Este posibil sa raman insarcinata daca contactul a fost in a 3-a zi dupa terminarea ciclului? Dupa o saptamana o sa fac testul.. daca iese pozitiv ce mai pot face? :( Raspundeti repede, va rog. Multumesc anticipat !
1 comentarii
0
12-12-2015, ora 19:04
veri222
Nu este medic/terapeut
veri222
Buna eu si prietenul meu am avut am avut un contact sexual pe 6 decembrie.eu fiind virgina. Ne-am jucat putin apoi a inceput.. Ma durut insa nu mi-a curs sange mult doar o picatura.el nu si-a dat drumul in mine. Peste 15-20 de mine am facut al doilea numar( ambele numere au fost neprotejate) insa nu a urinat si nu sa spalat dupa primul numar.. Si nici a doua oara nu si-a dat drumul in mine.. Dupa ce ma-m ridicat am simtit ca imi curge ceve. Cand ma-m uitat sangerasem putin.. Ieri pe 11 mia venit memstruatia, ma dor sani.. Sper din suflet sa nu fi ramas insarcinata. Va rog am nevoie de un raspuns. Pot ramane insarcinata daca am facut dragoste cu prietenul meu inainte cu 5 zile sa imi vina menstruatia.???????????????????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici