trecerea de la cerazette la miligest

17-05-2009
oana.leustean
Nu este medic/terapeut
oana.leustean
Buna!
In 05.01.2009 am nascut un baietel prin cezariana iar la o luna medicul mi-a recomandat cerazette pe care le-am luat 3 luni, chiar daca intre timp nu am mai alaptat.Acum medicul mi-a spus sa incep sa iau miligest, dar nu prea mi-a dat detalii despre cum sa procedez.
Sa le iau imediat dupa ce termin folia de cerazette?
Deasemenea, as dori sa stiu daca e sigura protectia impotriva sarcinii la trecerea de la o pilula la alta, avand in vedere ca sunt din grupe diferite de contraceptive ?
Multumesc!
2 comentarii
0
18-05-2009, ora 20:55
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuia sa incerci sa mai alaptezi putin bebelusul.Dar daca tot nu-i mai dai san, nu are rost sa-l mai intorci. Imediat ce termini Cerazette incepi Milligest, fara sa faci pauza.Pauza vei face intre foliile de Milligest caci acestea au 21 de pilule, nu 28.Protectia la trecerea de la un tip de contraceptiv la altul este de 100%.Numai bine!
0
14-07-2013, ora 22:17
ionitasilvia
Nu este medic/terapeut
ionitasilvia
Buna seara!

Am luat timp de 2 ani diane 35 pt ovare micropolichistice, iar acum ginecologul mi-a recomandat milligest.

Trecerea la milligest o fac maine, in prima zi a menstruatiei (asta ar insemna decat 4 zile de pauza deoarece folia de diane am termiant-o miercuri) sau le incep in ziua in care incepeam folia in mod normal (adica dupa 7 zile de pauza, joi)?

As dori un raspuns prompt deoarece nu stiu ce sa fac, daca sa le incep maine sau dupa cele 7 zile...

O seara frumoasa!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul