trecerea de la cerazette la miligest
Buna!
In 05.01.2009 am nascut un baietel prin cezariana iar la o luna medicul mi-a recomandat cerazette pe care le-am luat 3 luni, chiar daca intre timp nu am mai alaptat.Acum medicul mi-a spus sa incep sa iau miligest, dar nu prea mi-a dat detalii despre cum sa procedez.
Sa le iau imediat dupa ce termin folia de cerazette?
Deasemenea, as dori sa stiu daca e sigura protectia impotriva sarcinii la trecerea de la o pilula la alta, avand in vedere ca sunt din grupe diferite de contraceptive ?
Multumesc!
In 05.01.2009 am nascut un baietel prin cezariana iar la o luna medicul mi-a recomandat cerazette pe care le-am luat 3 luni, chiar daca intre timp nu am mai alaptat.Acum medicul mi-a spus sa incep sa iau miligest, dar nu prea mi-a dat detalii despre cum sa procedez.
Sa le iau imediat dupa ce termin folia de cerazette?
Deasemenea, as dori sa stiu daca e sigura protectia impotriva sarcinii la trecerea de la o pilula la alta, avand in vedere ca sunt din grupe diferite de contraceptive ?
Multumesc!
2 comentarii
Trebuia sa incerci sa mai alaptezi putin bebelusul.Dar daca tot nu-i mai dai san, nu are rost sa-l mai intorci. Imediat ce termini Cerazette incepi Milligest, fara sa faci pauza.Pauza vei face intre foliile de Milligest caci acestea au 21 de pilule, nu 28.Protectia la trecerea de la un tip de contraceptiv la altul este de 100%.Numai bine!
Buna seara!
Am luat timp de 2 ani diane 35 pt ovare micropolichistice, iar acum ginecologul mi-a recomandat milligest.
Trecerea la milligest o fac maine, in prima zi a menstruatiei (asta ar insemna decat 4 zile de pauza deoarece folia de diane am termiant-o miercuri) sau le incep in ziua in care incepeam folia in mod normal (adica dupa 7 zile de pauza, joi)?
As dori un raspuns prompt deoarece nu stiu ce sa fac, daca sa le incep maine sau dupa cele 7 zile...
O seara frumoasa!
Am luat timp de 2 ani diane 35 pt ovare micropolichistice, iar acum ginecologul mi-a recomandat milligest.
Trecerea la milligest o fac maine, in prima zi a menstruatiei (asta ar insemna decat 4 zile de pauza deoarece folia de diane am termiant-o miercuri) sau le incep in ziua in care incepeam folia in mod normal (adica dupa 7 zile de pauza, joi)?
As dori un raspuns prompt deoarece nu stiu ce sa fac, daca sa le incep maine sau dupa cele 7 zile...
O seara frumoasa!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon