Tremurat de dinți greață și eructatii puternice | Forumul Medical ROmedic

Tremurat de dinți greață și eructatii puternice

24-10-2021
toni78
Nu este medic/terapeut
toni78
De 5 zile am următoarele simptome. Nu știu dacă sunt de natura neurologica sau digestiva. În urma consumului de cafea am observat ca îmi tremură dinții în gura un tremur subtil și foarte frecvent.. Menționez ca am și spondiloza cervicala. Tot de maxim o săptămână am eructatii continue și greață cu exces de saliva. Am avut o manifestare ciuda cu greață vertij pulsatil și saliva în exces care a cedat cu greu la metoclorpramod. Am luat antiinflamatoare ptr spondiloza nu știu cauza.. Am făcut o ecografie și a ieșit în limite normale. Dar am eructatii non-stop și dacă ma pun în pat se instalează greață puternica. Posibil sa fie boala neurologica declanșata de consumul de cafea pentru ca atunci am observat acest tremurat sau o boala digestiva gastrita sau altceva. Va mulțumesc frumos pentru păreri și opinii
2 comentarii
0
25-10-2021, ora 05:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posibil sa se fi declansat de la consumul de antiinflamatoare. Trebuie luate cu protectie gastrica si si asa afecteaza stomacul. Nu se iau mai mult de 7-10 zile pe luna.
0
25-10-2021, ora 10:27
toni78
Nu este medic/terapeut
toni78
Va mulțumesc frumos pentru răspuns.. Partea digestiva e puțin mai bine țin regim și am luat enzime digestive. Tremurul dinților ma neliniște deși este foarte puțin aproape insesizabil îl simt în repaos mai puternic și îmi creează și putina anxietate. Iau și suplimente de calciu și magneziu dar rezultatele se lasă așteptate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: