tremurat la copil de 1 an si 10 luni
buna ziua, fetita mea are 1 an si 10 luni, am intarcat-o acum o saptamana dar de ieri am observat ca e f agitata, plange, si prin somn, nu doarme decat in brate.de astazi a inceput sa refuze mancarea, cere sa o adorm si are din cand in cand un tremurat in tot corpul.febra nu are
2 comentarii
Buna seara.
Faptul ca ati intarcat-o recent constituie un factor de stres pentru fetita, ceea ce a condus la stari de agitatie atat in perioadele de veghe cat si in timpul somnului. Manifestarile din ultimele 24 ore sugereaza o tulburare anxioasa.
Ati precizat ca refuza mancarea dar lichide consuma? Trebuie sa fiti atenta sa nu se instaleze deshidratarea. Daca simptomele persista solicitati medicul de familie sa consulte copilul.
Faptul ca ati intarcat-o recent constituie un factor de stres pentru fetita, ceea ce a condus la stari de agitatie atat in perioadele de veghe cat si in timpul somnului. Manifestarile din ultimele 24 ore sugereaza o tulburare anxioasa.
Ati precizat ca refuza mancarea dar lichide consuma? Trebuie sa fiti atenta sa nu se instaleze deshidratarea. Daca simptomele persista solicitati medicul de familie sa consulte copilul.
multumesc pentru raspuns...da lichide consuma si a mancat putin inainte de culcare...luni mergem la doctor indiferent de starea ei
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am de cand eram mica chiar din scoala primara, un tremur al bratelor si al capului
- 5Ma inrosesc f. repede cand vb cu cineva
- 8sper ca nu o sa treceti cu vederea!
- 18Tremurat, fata palida, transpiratii in zona capului
- 12Tremur incontrolabil, puls ridicat, senzatie de sufocare...
- 8stare generala de sanatate instabila
- 12Energizantele si caldura
- 0tremurat la sugar
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 200Spasme musculare si tremuraturi
- 3de la un timp am inceput sa tremur rau
- 4Pierdere brusca a constientei insotit de tremurat
- 2stari de ameteala, dureri de burta, tremur
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 7nu stiu exact ce am
- 1Termurat continuu
- 1Tremor involuntar al capului
- 3Dureri de picioare si dificultate la inghitire
- 3Atacuri de panica, oboseală cronică, mișcări involuntare ale capului și corpului, tremur
- 5Un sfat - tremor al corpului, tresar, amețeala
Mai multe informații despre: Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: