Trichomonas

03-03-2018
Maria19popescu
Nu este medic/terapeut
Maria19popescu
Buna seara ! In urma cu 2 săptămâni am avut următoarele simptome :mâncărimi in zona genitală c scurgeri ciudate și abundente
Am mers la medic și mi a recoltat o secretie iar analizele au confirmat ca am candida și trichomonas
Doamna doctor mi a oferit un tratament cu tinizol(doza unica ) pt mine și partenerul meu, 10 zile ovule flagyl și jn gel pt spălături exterioare
Menționez ca am început tratamentul însă am avut niște reacții foarte urate de la tinizol (am luat toate cele 4 ostile in același timp ) și acum nu știu dacă prietenul mu le mai poate lua pt ca reacțiile adverse pe care le am avut eu au fost destul de nasoale. Peste aproximativ 3 săptămâni o sa merg din nou la control, dar nu știu ce sa fac in legătura cj prietenul meu
Sj as dori sa știu dacă el poate sa își facă o analiza de urina pt a vedea dacă a scăpat sau nu de trichomonas. Mulțumesc anticipat !
2 comentarii
0
05-03-2018, ora 16:54
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Fara tratament , infectia cu tricomonas nu trece- asa cum la tine a fost confirmata de secretia vaginala la barbati este necesara
prelevarea unei probe de secretie uretrala. Nu urina.
Degeaba faci doar tu tratamentul - daca nu face si partenerul te vei reinfecta.
Si da, din pacate tratamentul este destul de toxic, dar nu este obligatoriu ca amandoi sa reactionati la fel.Depinde de organism.
Sanatate
0
06-03-2018, ora 08:40
Maria19popescu
Nu este medic/terapeut
Maria19popescu
Mulțumesc pt răspuns ! O sa merg din nou la control și o sa ii spun doamnei doctor dacă poate sa mi ofere o alternativa pt partenerul meu, alte pastile, dacă nu se va risca sa le ia și pe acestea
Prietenul meu nu are secreții și nici mâncărimi, de aceea ma gândeam cum o sa i se preia proba
Adaugă un comentariu / răspuns