triglicidele mari
buna ziua sau seara.
am facut analizele normale la medicul de familie. toate bune si frumoase mai putin Triglicidele care sunt duble fata de normal si calciu ionic care este mai mic cu putin.
trebuie sa ma ingrijorez in privinta aceasta.? am inteles ca diabeticii au triglicidele mari. colesterolul a iesit perfect
ce trebuie sa fac sa scada triglicidele si sa-mi creasca calciul ionic.?
si la aceste analize daca aveam virusul HIV sau vreunul din HVC, HVA, HVB etc se putea afla cat de cat ceva de genul
eugeniu 12.08.1975
am facut analizele normale la medicul de familie. toate bune si frumoase mai putin Triglicidele care sunt duble fata de normal si calciu ionic care este mai mic cu putin.
trebuie sa ma ingrijorez in privinta aceasta.? am inteles ca diabeticii au triglicidele mari. colesterolul a iesit perfect
ce trebuie sa fac sa scada triglicidele si sa-mi creasca calciul ionic.?
si la aceste analize daca aveam virusul HIV sau vreunul din HVC, HVA, HVB etc se putea afla cat de cat ceva de genul
eugeniu 12.08.1975
1 comentarii
mergi la un doctor internist sa iti prescrie ceva pt trigliceride adica lypantil dar trebuie sa iti dea o doza in functie de valorile tale si pe langa asta poti lua omega 3/untura de peste si evident regim fara mezeluri, unt, smantana si grasimi in general!
ar trebui sa te ingrijorezi...de ce? trigliceridele sunt mai exact grasimea din sange care se face sub forma de cololoase si ce crezi tu ca se poate intampla daca galustele astea de grasime ajung la inima?
asta ti-o spun ca asa mi-a explicat si mie o prietena doctor!
multa sanatate!
ar trebui sa te ingrijorezi...de ce? trigliceridele sunt mai exact grasimea din sange care se face sub forma de cololoase si ce crezi tu ca se poate intampla daca galustele astea de grasime ajung la inima?
asta ti-o spun ca asa mi-a explicat si mie o prietena doctor!
multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?