trompe impermeabile

buna ziua am fost acum 2 saptt sa fac o histero si am facuto in ziua 14.este normal?rezultat trompe impermeabile spunandumi ca nu pot face copiii.tin sa specific ca sau chinuit sa introduca acea subsanta.va multumesc
3 comentarii

Si eu am facut HSG in a 8 zi nu stiu cat e de normal dar daca ai trompe infundate(impermeabile)poti face LAPAROSCOPIE operatie fff usoara iti recomand Sp.GIULESTI -Dr NICULESCU.Daca te intereseaza iti pot da un nr de telefon.Numai bine iti doresc!

mersi mult kyz.stiu si eu de niculescu acolo trebuia sa imi fac histero dar m-am grabit si m-am dus in alta parte.eu stiam ca in a 8 pana a 12 zi se face si dr a spus ca nu e nimic in a 14.eu am probleme si cu anexita de ani buni.si am avut o sarcina extrauterina acum 2 ani.nu stiu ce sa zic dar imi e tare frica ca nu mai pot avea copiii.asa a spus dr ca decat in vitro mai pot face.mersi oricum pt mesaj.as vrea sa ma duc la tutunaru la elias sa incerc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8sarcina tubara stanga
- 6mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?
- 4sarcina sau menopauza?
- 12pot sa raman insarcinata daca nu mai am trompele uterine?
- 3nu am chist pe ovar ci intre ovar si trompa de 8-10cm!
- 5trompe legate
- 6Salpingita cronica.. partenerul trebuie sa se trateze?
- 1Desfundare trompe uterine
- 3legarea trompelor uterine
- 1trompe atrofiate
- 4mi-a fost scoasa trompa stanga, iar cea dreapta era infundata
- 1Vor sa-mi scoată trompele uterine deoarece au lichid pe ele!!!Ajutati ma, va rog!!!
- 1Perioada de refacere după operația de salpingectomie
- 0Histerosalpingografie trompe filiforme permeabile
- 4Nu mai rămân însărcinată
- 2Vreau un bebe
- 2Am șanse sa rămân gravidă fără o trompă?
- 2Intrebare - Pot ramane însărcinate cu o singura trompa?
Mai multe informații despre: Trompele uterine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: