tulburare de adaptare

23-07-2011
emiliana
Nu este medic/terapeut
emiliana
buna seara ! acesta este diagnosticul meu. hmmm, , de adaptare, ,...am citit pe net, cam tot ce se putea citi.. am facut frumusel o programare la un psihiatru. mi-am zis ca rebuie sa cer ajutor, ca-mi doresc sa dorm si eu ca un om normal, ca vreau sa-mi dispara temerile si gandurile si sa ma regasesc in persoana mea. pana sa ajung la dl.doctor, am cautat rezolvare singurica. adica virgula cauza-efect. teoria iese bine, numai ca pe teren lucrurile stau altfel. am ajuns la dl doctor ! eu calma, el agitat ca are multi pacienti, internari. etc. l-am crezut. dar, eu, desteapta de mine, chiar speram sa-mi asculte si mie temerile. cum multi dintre voi, v-ati intalnit cu expresia, , gandeste pozitiv, , imi venea sa ma ridic si sa plec. in sfarsit, cu tactica lui speciala, ma asculta de ziceam ca-s singura in cabinet. eiiii bine, nu! el studia tot ;coerenta, mimica, gesturi...etc. cateva intrebari, scurta anamneza..si asta a fost ! tulburare de adaptare. o scrisoare medicala spre dr. de fam si succes in viata. ca sa nu devin plictisitoare, mi-as dori, ca cineva dintre voi, daca poate sa-mi raspunda la o intrebare.intrebare care defapt este cheia nefericirii mele. cum sa accept realitatea, cand dupa cinci ani de remisie, boala mea maligna da semne ca vrea sa-si fac de cap?! de aici vin temerile mele !!! resemnare? poate ! nu ma trimiteti la vraci, cred doar in Bunul Dumnezeu ! poate ma mai salveaza inca odata :)
1 comentarii
0
23-07-2011, ora 23:13
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
Poate ca mai multe detalii ar ajuta. Care sunt temerile tale, cand au inceput, ce le activeaza, cat dureaza, cat de des se intampla, etc. Si de ce boala suferi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: