ReAdaptare

22-09-2015
georgeRado
Nu este medic/terapeut
georgeRado
Buna ziua!

Am lucrat in cadrul aceleasi institutii timp de 9 ani. Amj inceput de pe bancile facultatii si am continuat munca, dupa cum am spus mai bine de 9 ani. Din pacate, am facut ceva 'boacane' si am fost 'ridicat pe sus': am fost inchis in arest preventiv timp de 5 zile, iar la iesire din inchisoare am fost nevoit sa imi dau demisia de la locul de munca.

Am avut o perioada cand am fost destul de ocupat cu tot felul de chestii, si nu prea mi-a stat capul la nimic.

Momentan simt ca mi-e greu, spre foarte greu sa ma readaptez si sa ma pun pe un drum nou, sa imi reconstruiesc viata. Practic trec printr-o perioada de readaptare destul de dificila.

Uneori sunt foarte irascibil, nervos/violent, uneori am perioade in care ma inhid in casa si nu vreau sa vad pe nimeni; simt cum multe s-au sfarsit si uneori o deznadejde destul de mare.

Momentan ma gandesc sa ma duc undeva pe culme de munte, singur, si sa imi revad gandurile, ideile, sa vad ce fac mai departe.

Ma gandesc si sa incerc ceva remedii naturiste pentru cresterea puterii de adaptare la aceasta situatie, peste care trebuie sa trec. Am studiat ceva pe internet si cred ca mi-ar fi de folos urmatoarele:

* in timpul zilei:
- Rodiola Rosea,
- Adrenal Vitality
- Ginseng siberian
- MagneB6
* inainte de culcare: Somnofort cu Melatonina
6 comentarii
0
22-09-2015, ora 14:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Si poate cateva sedinte la psiholog v-ar ajuta.
0
22-09-2015, ora 15:22
georgeRado
Nu este medic/terapeut
georgeRado
Posibil ca si un psiholog sa fie de ajutor !?
Chestiunea din acest mesaj este mai mult legata de remediile naturiste insiruite... daca ajuta, si daca nu au probleme de "interactionare" ?
0
22-09-2015, ora 15:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu cred ca s-au facut vreodata studii in acest sens. Medic naturist deocamdata nu avem pe Forum.
0
22-09-2015, ora 16:34
georgeRado
Nu este medic/terapeut
georgeRado
Aha... vreo idee pe unde sa caut !?
0
22-09-2015, ora 16:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dr Pavel Chirila
0
24-09-2015, ora 22:23
sara43
Nu este medic/terapeut
sara43
Buna seara.georgeRado, într-adevăr medic naturist nu avem pe forum, cum a zis si d-mna clara_p, dar persoane care au folosit sau folosesc medicamente naturiste avem, deci, din experienţa mea va spun ca Rhodiola este un foarte bun adaptogen, am luat in trecut si este ok, si ginsengul siberian si magneziul la fel, celelalte enumerate de Dvs nu le-am "testat"eu luam in acelaşi timp spirulina si Omega, sa nu va aşteptaţi sa vedeţi imbunatatiri in starea Dvs din primele zile, trebuie si răbdare, dar ideea este ca nu va fac rău, aşa ca, de ce nu?Numai bine!Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: