tumoare la pancreas

26-02-2011
afganistan
Nu este medic/terapeut
afganistan
mama mea are o tumoare la pancreas de cca 2 cm situata chiar in capul pancreasului. Aceasta a fost descoperita acum 2 ani cand a facut un icter mecanic si a fost supusa unei interventii chirurgicale, dar nu a putut fi scoasa datorita pozitiei acesteia si datorita faptului ca se afla intr-o zona vascularizata a pancreasului. De 2 ani face chimioterapie dar vrea sa renunte la acestea ca nu le mai poate suporta, dorind totusi o operatie la pancreas ptr. rejectia tumorii.
INTREBARE:
este posibil acest lucru? Si daca da unde ar putea sa o faca, la ce spital/clinica
Cu stima astept raspunsul d-tra
1 comentarii
0
27-02-2011, ora 19:21
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cu toate actele medicale la tine trebuie sa vorbesti cu un chirurg dintr-o clinica universitara...sa-ti recomande cineva un chirurg cu experienta..o va interna pentru noi investigatii si o noua evaluare..apoi se va decide daca se poate interveni sau nu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul