Tumoare si lichid la nivelul abdomenului
Buna, mama mea are 51 de ani..chiar astazi este ziua ei dar din pacate nu ne putem bucura de asta.Acum 5 zile a suferit o operatie de tumoare canceroase la colon si lichid la nivelul abdomenului.Medicii mi-au spus ca a fost o operatie foarte grea si ca asa ceva nu au mai vazut.Avea burta foarte umflata si tare.I-au scos tot ce era afectat si 8litri de lichid din abdomen.In urma acestei interventii a avut nevoie de foarte mult sange si asa a suferit si un accident vascular cerebral.Chiar azi dimineata au deschis-o iar ca curete pe dinauntru putin ca sa nu se lipeasca intestinele sau sa apara vreo infectie.Inca de acum 5 zile ea este la Terapie Intensiva, acum o trateaza si pentru acest Avc.Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca sta atata timp la Terapie Intensiva.Cand merg la ea, nu vorbeste..dar ma intelege cand ii vorbesc eu si ma vede si vrea sa lupte pentru viata.Ajutati-ma va rog cu un sfat, sunt disperata.Eu am doar 18 ani, iar fratele meu 14..doar pe ea o avem.
1 comentarii
sa aveti putere sa treceti peste aceasta incercare grea si voi si mama voastra..si multa, multa sanatate mamei tale.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10disconfort abdominal - durere surda in abdomenul inferior
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 5Dureri pelvis, oase iliace
- 9Dureri abdominale
- 8Umflatura abdomen inferior dreapta deasupra cicatricei de la operatia cezariana
- 7durere abdominala difuza ajutor
- 24dureri abdominale in partea dreapta
- 5m-am trezit durere pe sub burta
- 46dureri abdominale - nu reusesc sa identific cauza
- 3dureri abdominale care se amelioreaza dupa ce am scaun
- 10boala celiaca!
- 10dureri pe partea dreapta, sub burta...
- 3durere in abdomen si ganglioni limfatici mariti pe partea dreapta iliaca
- 0dureri burta
- 5Dureri spate si abdomen - partea dreapta jos
- 0Durere abdominala jos (sub buric) care se duce si in spate in partea dreapta
- 0Dureri abdomen oase
- 0intepaturi abdomen si ovare
- 2durere abdominala si balonare
Mai multe informații despre: Abdomenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: